Wednesday, February 15, 2012

Sedihh..sedihhh

hurmmmm
cadangnya malam ni nie ber BW
tapi line internet tak berapa ok lah pulak..
saya setakat ber internet tethering dengan phone saje..
setakat 3G, cucuk kat laptop..
sambil anset plak pasang upin ipin sebab Amira pun sibuk nak layan
makanya tak dapek la tenet tu nak lari laju
kalau nak amik broadband tak kan yang anset nak buang..
tak dapat nak ber FB pulak..

biasanya saya update blog kat opis samada sebelum atau selepas waktu kerja
waktu rehat pun kekadang ber BW jugak
cuma tak berapa nak sempat je..
inipun sib baik ada laptop en suami..kalo outstation meloponglah saya
hahaha

**Selingan : semenjak dua menjak ni Amira asyik layan Upin Ipin...sampai je kat umah nak tengok Upin Ipin, sebelum tidur, bangun tidur pun camtu jugak..sambil terkekek-kekek ketawa layan..satu lagi video Johan raja lawak versi Awan Nano..kat Astro Ceria selalu ada iklan tu..hurmmm budak-budak sekarang ni diorang pun dah pandai menggunakan teknologi terkini..tapi saya taklah selalu bagi, kena pantau jugak bukan apa tak naklah selalu beno ngadap teknologi2 canggih manggih ni, nanti ketagih atau terlupa apa yg sepatutnya kanak-kanak di usia mereka lakukan seperti bermain, membaca atau
meneroka alam sekitar..





5 comments:

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

kalu mcm tu.. mmg xlaju la jwbnya..hihi.. biasalah kan, budak2 mmg suka upin ipin :-)

Tihara said... [Reply to comment]

kalo guna henpon mmg slow..mmg sedih bab2 nak bw ni...

eB ezrin said... [Reply to comment]

betol tuh. sbb tuh walopn aerish & aed gian men ngan ipad auntie drg. eB ttp x bli... alhamdulillah drg paham... nk ajar drg berimiginasi skit :)

rajin sue tkr header yer? comel :)

::NureeN:: said... [Reply to comment]

nureen klau kat umah mmg jarang berbw kat opis pon curik2..
bab n3 plak mmg draft kat opis jek curik2 gak.. walaupon kat umah bleh ja on9 sbb ellesya lebih suka main laptop daddy dia tp nureen agak kemalasan myb sbb mak buyung kot hehehe....
skrg ni tgh berpikir2 nk belikan ellesya ipad tp duitnya huhuuuu... ellesya mmg dok mintak dah dkt 2 bln nk ipad :P

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

zura kat rumah pon jarang on9.. selalunye my anis layan game kat fb.. tambah plak x sempat..sibuk melayan anak2 jek kat umah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...