Thursday, February 9, 2012

Lapar 24 jam

selamat tengahari..
dah lunch ker??


Entah kenapa kebelakangan nie rasa sangat lapar memanjang
pepagi buta dalam pukul 6.00 pagi tu dah rasa perut sangat-sangat kosong
melepek jer perut
semalam lagi best pagi makan nasi lemak dan roti ban 
tegah hari makan kotiaw celup dan sempat pulak bungkus nasi ayam..
petangnya di ofis dalam pukul 5 makan nasi ayam yang ditapau..
balik rumah makan lagi nasi..wahahha
tengah malam pukul 11 makan lagi bihun sup PAMA..

pagi nih pun start kul 6 lebih dah mula lapar
makan roti dlm pukul 9 (breakfast)
pukul 10 pegi lak kedai, tapau nasi campur ( udang sambal+sayur)
sekarang tengah laparrrr lagi..
aiyooo camne nih..
kalau tak makan masa tengah lapar tu confirm akan rasa loya, nak muntah, pening..


perut rasa kosong sangat2, walau baru lepas makan beberapa jam lepas
ulu hati pun rasa pedih sangat
rasa-rasanya saya kena gastriklah..
betul ke simptom-simptomnya camtu?
yang peliknya perut sentiasa jer terisi..


**pernah sekali tu terjaga pukul 3 pagi rasa perut kosong sangat-sangat dan lapar..terpaksalah lapik perut dengan makan buah dan coklat..hurmm saya takde pulak ambil vitamin atau apa-apa suplemen untuk tambah selera makan..konfius betul..




8 comments:

wardah @ fie shah said... [Reply to comment]

Ada isi tak sue? Hehe..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply to comment]

hahaha..ada isi kot,
eija dulu kalau nak tau preggy ke x, selera makan tinggi semacam..huhu, bila check confirm berisi sbb tu selera makan jerk..

Masya said... [Reply to comment]

TANDA² AWAL NAK BERBADAN DUA TU.. SAYA DULU PUN MACAM TU.. KALAU TAK LAPAR, TIBE² CEPAT PENAT/MENGAH...

::NureeN:: said... [Reply to comment]

myb ada isi mcm nureen kot hehhee... cuba check tarikh period dh lepas ke blum?? @ klau org kata asyik lapar ja bdn nk membesar lg hehhee

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

sue dah prgnant kot.. kalu ada berita gumbira cpt2 share tau.. nk ambik berkat..hihihiii

Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

if there's happy news, don't be shy to share with us! take care sis :)

Ros said... [Reply to comment]

Salam Sue Zainun,

Ya la Sue.......ada isi kot...pi klinik chek tengok....tanda2nya dah ada tu...

eB ezrin said... [Reply to comment]

check tgk use. manerlah tau kan? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...