Tuesday, February 21, 2012

Alhamdulillah dah 2 bulan rupanya pregnant

Assalamualaikum & Selamat petang 

Alhamdulillah
before this kan saya pernah cerita tentang adik saya yang pregnant
dan dikhuatiri mengandung luar rahim
harini adik pergi chekup di Hospital Besar Ipoh
dan syukur berita gembira diterima
kandungannya ok dan sihat
takde apa-apa masalah setakat ini
cuma selepas nie kena checkup lagi..

Teruja dan seronok sangat saya mendengarnya..
macam saya pulak yang pregnant
hihihihi
moga-moga semuanya berjalan dengan baik

**nampaknya selang dua tahun emak akan menerima cucu baru dalam keluarga 
mungkinkah tahun ni emak akan menerima dua orang cucu?haha emak dok asyik tanya bilalah saya nak tambah lagi..jawapan standard saya "belum ada rezeki lagi mak"..

my adik Nur Azizah aka Mak Teh, luv u dik..


17 comments:

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

Alhamdulillah... kiranya normalla kan.. bknlah luar rahim kan... suh adik jg diri yer.. :-)

Nana said... [Reply to comment]

comei nye adik...

lia said... [Reply to comment]

skng musim org peknen kah? byk blog yg khabarkan berita gumbira ni, Alhmdlh...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply to comment]

Alhamdullillah,
sbg kakak mstilah kita tumpang gembira dengar perkhabaran yg baik buat adik kita kan...

mcm adik eija yg ngandung twins skrg ni, kami sama turut rasa teruja nak dapat anak buah twins..hehe

LYAfrina said... [Reply to comment]

tahniah buat adik sue..moga semuanya berada dlm keadaan y baik hinggake saat kelahiran.. alhamdulillah... x mgndung luar rahim.. take care:-)

YaYaNsMuM said... [Reply to comment]

Alhamdulillah...semoga semuanya akan baik2 je...insyaallah

Tihara said... [Reply to comment]

Alhamdulillah, tahniah utk dia sekeluarga..moga selamat semuanya :)

Mamamya said... [Reply to comment]

alhamdulillah...semoga semua b'jalan dgn lancar..

tahun mak akak terima 3 org cucu selang 2 bulan setiap sorang..mmg meriah sungguh!

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

alhamdulillah...

bertambah lagi cucu atuk nenek...

Mama2Q said... [Reply to comment]

tahniah bakal jd mak sedara lagi...hehe...oh yer naper pengantin lelaki tu pakai spke hitam, sakit matakah

sue zainun said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaN mekasih

sue zainun said... [Reply to comment]

@Nana
tomei ek..hehe

sue zainun said... [Reply to comment]

@lia saya pun rasa camtu

QasehnyaRania said... [Reply to comment]

tahniah buat adik sue...;)

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

adik beradik yg comey2...suka2! :)

sue zainun said... [Reply to comment]

@QasehnyaRania tima kasih

sue zainun said... [Reply to comment]

@S.U.R.I.A.T.I erkkk :p tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...