Monday, May 25, 2015

Juwita Kurung Set Mommy dan Anak

Assalamualaikum..


Bulan 6 dah nak puasa, kemudian Raya. Cepat betul masa kan. Siapa belum ada baju raya jom order dengan saya.



Juwita Kurung, Kurung Moden. Size available XS-3XL. Ready Stock!! RM 259 for single order. FREE delivery!! Harini bayar, esok saya pos. tak perlu tunggu Raya untuk pakai. Ada event , dinner pun boleh. Material 100% high quality lycra used. Satisfaction guaranteed!! Kualiti Lycra lain dari yang lain. Lycra gred AAA. Material kain yang tebal dan cantik beralun dan TIDAK JARANG dan TIDAK MELEKAP !! . Untuk nampak tinggi dan langsing sangat sesuai dengan design macam ni.

LACE adalah diimport dari luar Malaysia.

RM259 sepasang exc postage
RM349 set ibu anak exc postage

Size ibu dari XS-3XL
Size anak dari umur 3 bulan sampailah umur 6 tahun, untuk lebih 6 tahun ada extra charge RM30 (ukuran anak mommy kena bagi)

Boleh deposit/booking dulu, dapat gaji boleh bayar full payment. Whatsapp/telegram/pm 016205735

Boleh juga add fb saya Sue Zainun atau instagram @dinaazzmira. Insyaallah untuk pembelian tertinggi akan ada free gift dari saya. 










BABY PINK





 LUXURY RED


 AQUA BLUE


 BABY BLUE


 MINT GREEN


 LAVENDER PURPLE


ROYAL GREEN



 OLIVE PINK


 NUDE TURQOISE


  NUDE TURQOISE



 BLACK EMERALD GREEN


 BLACK EMERALD GREEN



MEASUREMENT SIZE


LACE YANG DIGUNAKAN

Kembali Berblog!! haii

Assalamualaikum..

Last entry September 2014. Sekarang dah Mei 2015. Fewww lama sangat sangat sangat dah tak menulis. Kembali? Ok! harapnya bukan kembali untuk on off  tapi kembali konsisten untuk menulis.Harapnyalah kan..

Banyak sangat benda yang dah berubah. Tepuk pipi sambil kata "kuatkan hati untuk menulis" hihi. Nak memulakan sesuatu memang payah, tapi bila dah jumpa tune nya, insyaallah pasti ok.

Tak pasti masih ada yang ingat, yang kenal blog ini. Tapi takpe perlahan-lahan la ye. takde yang istimewa, cuma cerita biasa-biasa dari seorang isteri, seorang ibu dan surirumah. Suri rumah?? Yess after 6 years bekerja, last year November 2014 secara rasminya menjadi suri rumah sepenuh masa. Siapa suri rumah?seppp sikit..komen sikit..kita geng!! 









Thursday, September 11, 2014

My Little Family

bila dah kahwin
dah ada anak
saya sedar mereka kekuatan saya mengharungi hidup

semoga jodoh ini sampai ke Jannah

Mohamad Kamal +Sanuria+Nur Dina Amira+Nur Dina Azzalia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...