Thursday, March 29, 2012

Terima kasih



Assalamualaikum & Salam ceria

thursday? wauu cepat betul masa berlalu
tak sabar tunggu weekend
nak balik kampung Bagan Dato this week

baru-baru nih terima satu parcel
dari siapa ?
mmm kita tengok isi kandungannya dulu ye?



 wahhh ada buku la


shawl?cantiknya..

hp strap..purple salah satu warna kegemaran saya ;)


actually saya terima barang-barang nih dari Ina@IntaNBerlian@Ibu Alisha
thanks dear..terharu sangat..
semoga persahabatan ini akan kekal sampai bila-bila
walau kita berhubung hanya di alam maya  dan belum bertemu muka
insyaallah, jika ada kelapangan teringin jumpa dengan Ina&family
apapun terima kasih dan doa saya sentiasa mengiringi perjalanan Ina..
semoga ina dan keluarga sentiasa dirahmatiNya dan bertambah murah rezeki

Amira sangat-sangat happy bila dapat buku nih..
masuk-masuk dalam kereta jer saya terus bagi buku nih
dan Amira terus baca..tekun sungguh tau..kita layankan jap ye gambar Amira

A-Apple 

aik nampak ke tu?
nampaklah ibu..
hehe

ibu jangan kacau saya ye..

tengoklah tu sambil jalan pun nak baca buku juga..
siap terseradung batu lagi masa nih dan jatuh
nasib baiklah tak luka..
rajin macam ibu nih..wekkk..muntah..hahaha


dalam kedai hardware :p
mmm ibu geleng kepala jelah..
biarkan je..orang tengah excited kan dapat buku 

berkenan dengan hp strap nih nampak gayanya..

hoho shawl yang telah siap dirasmikan..

10 comments:

fieda said... [Reply to comment]

hohohoho..sama la kita..maira pun dpt buku tu..bkn main suka lagi..asyik dok menghafal kaler jer..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

darwisy ada jgk..yg transport..hbis dicontengnya..hahahha awal2 je smgt mewarna..

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

seronoknya dapat hadiah banyak betul hihihihi...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

alhamdulillah..
murah rezki sue.. =)

el said... [Reply to comment]

cantek shawl tu nak jugak hehehehe

Zie said... [Reply to comment]

Dapat hadiah kena cepat manfaatkannya.. hehehe cute je dia..

Falsya said... [Reply to comment]

wahhh..bestnye sue dpt hadiah..;)

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

wah... amira sk ek.. baguslah... mesti amira akn jd ulat buku nanti.. :-)

btw, shawl tu nampak cantiklah sue guna.. ;-) alhamdulillah dah slmt sampai n sue n amira suke... semoga persahabatan kita berkekalan... satu hari, ada rezeki blh kita jumpa scr live pulak.. :-)

Saya Disini said... [Reply to comment]

bestnye dapt hadiah

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

waahhh.. bestnye dapat hadiah~ banyak plak tu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...