Tuesday, March 20, 2012

Demam

Assalamualaikum & Salam Ceria

Ceria? hmmm harini hari tak ceria bagi saya..Amira masih demam..Baru jer call ke taska, cikgunya kata Amira tengah tidur, badan panas dan tak aktif macam biasa..So sekarang saya tengah kemas-kemas nak balik. Hubby pun on d way nak ambil saya..Doakan supaya Amira tak apa-apa ya..


**Amira start demam hari Ahad malam..Biasanya keesokan hari demamnya akan kebah dan beransur pulih..Saya bukan setakat risau sebab demamnya tapi juga risau sangat kalau penyakitnya datang kembali :( Risau sebab sekarang Amira dah stop ubat yang diberi doktor dan risau kalau penyakitnya berulang kembali Amira kena ambil ubat semula..Maaf sebab saya masih berahsia tentang penyakitnya..Kalau boleh saya cuma mahu blog ini sentiasa menceritakan kegembiraan Amira, kebahagiaan Amira bersama kami. Saya mahu suatu hari nanti Amira tahu ibunya sentiasa gembira dengan kehadirannya..Maaf jika luahan hati nie menngganggu rakan-rakan semua..

12 comments:

wardah @ fie shah said... [Reply to comment]

Sue, tabah ye. Harap Amira ceria selalu. Sue kena kuat utk dia ye.

Falsya said... [Reply to comment]

kesian amira..harap2 amira cpt3 sembuh okayh..

izan mama mia said... [Reply to comment]

moga Amira cepat kebah dmm dah tak akan ada apa2 yang buruk berlaku padanya.....

Lia said... [Reply to comment]

harap cepat sembuh ye.. skrg mmg musim demam kot kan dgn cuaca tak menentu.. :)

Mama Iddin & Irdina said... [Reply to comment]

Saya doakan semoga amira cepat sembuh.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply to comment]

Ermm..btol tu kalau boleh kita nak anak kita tau bahawa kehadirannya btol2 buat kita bahagia kan..

Moga Amira cepat sembuh..

fieda said... [Reply to comment]

semoga cepat2 sembuh..

LYAfrina said... [Reply to comment]

knp dgn amira sue?? apa2 pon..lya doakan agr mira cpt sembuh yer.. sue jgn sedih n stress yer.. mybe cuaca skarang y x menentu.. lya pon demam x baik2 lg ni.. tpmujurla..dh blh bgun kerja..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

semoga amira cpt sembuh yer..
musim budak demam kot skrg,
m alya pun nampak berair idung die..

Zie said... [Reply to comment]

Susah hatilah kalau anak2 demam.. mudahan cepat sembuh yer ..

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

amira cpt2 sembuh tau... apa penyakit amira ek.. susah ahti pulak rasa...

kayyana said... [Reply to comment]

risau jugak kan bile anak demam..tak tentu arah jadinya.. semoga cepat sembuh.. InsyaAllah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...