Friday, March 2, 2012

Gambar berbicara

GRRRRR...


MANA AYAH NI IBU..ISHHH..GEEERAM GEERAM GERAMMM

AMIRA BOSAN NI..AYAH GI MANA?....
IBU:- "MMM AYAH MEETING KEDAI MAMAK
LA SAYANG"..(ADEIII LAMBAT PLAK EN SUAMI NI..BILA KE NAK ABISNYA)

IBU JANGAN LA MASAM-MASAM..AMIRA KAN ADA..SENYUMLAH SKIT IBUUU..MASAM BETOL MUKA IBU..

AIKK TADI KATA IBU BOSAN..NIH AMIRA LAK YANG BOSAN..

IBUUUUUU...
IBU :-ERKKKK TEKEZHUT IBU..

HEHEHEHE

MMMMM

CAKKK HEHEHE

COMEL TAK AMIRA?
IBU:- YE..ANAK IBU COMELLL CAM AYAHHH..(IBU SENGIH CAM KERANG BUSUK)

AYAH LAMBAT LAA ..AMIRA NAK TIDO DULU..ZZZZZ

YEAYYY AYAH DAH SAMPAI..JOM IBU KITA GI MAKAN KENDURI..AMIRA NAK MAKAN NASI MINYAKKK
Actually gambar kat atas masa Amira nak pergi makan kenduri tapi tengah kebosanan tunggu ayah habis meeting..tu yang jadi camtu tuh..hihi

**Perancangan hari sabtu ni nak ke Marang Terangganu..ikut en suami ke majlis kahwin rakan sepejabat..ada yang duduk Marang ke?saya first time nak pergi ke sana..sangat teringin nak pergi dari dulu..tapi tak tahulah nak duduk hotel kat mana..sebab belum leh confirm lagi..Dalam masa sama mak mertua pulak suruh balik kampung ..ada kenduri la jugakk..adehhh camne nih? kalau gi Marang kesian lak kat mak mertua, sape pulak nak bawak diorang gi kenduri kat Ipoh..hurmmm..takpe esok ada masa untuk pikir lagi..hehe

**owh ya..terima kasih sebab ada yang sudi mendoakan kesihatan Amira..Nak diceritakan pasal sakitnya macam panjang lebar la pulak nanti .. Lagipun ianya satu memori yang pahit dalam hidup saya..mmm lepas Amira betul-betul sihat saya ceritakan ye..sepatutnya Amira ada checkup dan ujian kesihatan harini tapi terpaksa ditunda sebab selsema.

16 comments:

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

amboiii.. posing ngan ibu dalam kete yer.. len kali ajak ibu gi kedai mamak skali.. boleh pekena teh tarik..:)

YaYaNsMuM said... [Reply to comment]

hehe..tggu ayah kat kete ke?alolo...kesiannya...

Mamamya said... [Reply to comment]

amboii..comelnya amira..:) semoga selamat perjalanan pergi dan balik ke marang t'ganu..

izan mama mia said... [Reply to comment]

pasangan ibu dan anak comel..posing dlm keta...hehehehe :)

Mama Iddin & Irdina said... [Reply to comment]

marang, boleh dok kat permai park in.kalau ke terengganu tu jgn lupe makan sotong celup tepung yg fresh n kopok lekor.rugi kalau tak mkn ni..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

nape tak dok kt kedai mamak jugak?
lama amira tggu dlm kete..kesian die..

nape ngan amira?

Tihara said... [Reply to comment]

nice picca..mummy n doter :)

eB ezrin said... [Reply to comment]

gambar no 3 tuh sgt2 cantek. kalo frameskan tuh. perghhhhhh :)

fieda said... [Reply to comment]

amboi..ibu dan anak berdrama ye dlm kete sambil tggu ayah meeting..comey dua beranak ni..

Mama Ema said... [Reply to comment]

lepak dalam kereta jer..

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

suka gambar yag amira pgang pipi sue tu.. nmpak sweet sgt...

Afida said... [Reply to comment]

sakan nya anak ibu nie bergambar yer :D
:: Jemput lah ke blog saya ::

NahriNet said... [Reply to comment]

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks

::CIK LYNN:: said... [Reply to comment]

pandai possing la anak akak ni...comel..=)

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

hye kak sue..

comelnya anak akk..amira ea namanya..hee

:)

εïз mummyHaza εïз said... [Reply to comment]

comel ibu ngan anak ni berposing.. :) happy kan bila ade gugurl ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...