Monday, March 12, 2012

Contest - 'MY FEVERET FOOD' | Cerita dari Mamaleen...♥

nak join klik kat bawah ni ye..

saya tag pada semua yang baca entry nih..boleh?hehe


10 Mac-10 April 2012

hadiahnya ialah set bekas makan untuk baby dari IKEA.. 
dan hadiah ISTIMEWA barangan IKEA untuk tempat PERTAMA ... serta ada free gift lain..

untuk syarat-syaratnya boleh KLIK SINI


Busyuk basyam saya ni pantang nampak aiskrim
tengoklah tu ibu minta pun dia tak bagi.huhu..

Nama: Nur Dina Amira
Tarik lahir: 05 january 2009
Makanan kegemaran : Aiskrim
Nama Ibu : Sue Zainun


9 comments:

Ila said... [Reply to comment]

boleh habis ke makan semangkuk aiskrim tu dik

mamaNoriz said... [Reply to comment]

amboi, tinggi tingkat aiskrim dia...

gd luck sue!

Ibu Lala said... [Reply to comment]

hi salam kenal...

LYAfrina said... [Reply to comment]

gud luck mira comel..
sedapnyer aiskrim dia

eB ezrin said... [Reply to comment]

gd luck yer syg :)

izan mama mia said... [Reply to comment]

gd luck...
sedapnyer makan aiskrim yer...nak sikit??..

fieda said... [Reply to comment]

good luck comeyy...

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

good luck sue... ololooo comel je amira.. sk sgt dpt mkn ais krim :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply to comment]

Goodluck!
wah suka makan aiskrim ye..

kalau zaquan dia cuma suka makan aiskrim milo cup sahaja, yg lain dia kureng sikit..kalau mkan pun msti x abis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...