Monday, March 5, 2012

Berkuburkah..


tak tahulah kenapa sejak akhir-akhir ni sangat malas
semua malas..
nak gi keje malas
nak berjalan malas
nak makan pun malas
adoiii haru macam ni..
akan berkuburkah blog saya nie?
sedangkan baru je buka Julai lepas
dan aktifnya pun baru je November tahun sudah
arghhh tidakkk..
ada petua tak nak rajinkan update blog?








**masa lagi kita kejar lagi pantas ianya berlalu..





16 comments:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

takmo la malas2
nnt tktau perkembangan amira ;)
1 entry 1 hari pun takpe =p

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

no..no..no...nnt miss me..hahhaa

izan mama mia said... [Reply to comment]

ish..jgnlah mengkuburkannya...kita baru je nak kenal...rajin2lah...ehe.. ^-^

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

hihihi...kadang2 kita pun ada time malas jugak...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

dah ada isi kah sue?hahahha

LYAfrina said... [Reply to comment]

petua??
huhu susah sue..lya pon update blog ikut mood..xnak lak paksa..biar kt enjoy dgn blog kita.. xpe..blh seru mood tu slow2..

eB ezrin said... [Reply to comment]

wat cam eB jerk yang.
auto publish sminggu trus...
:)

kayyana said... [Reply to comment]

blog adalah seperti diary seharian kita..mmg normal untuk merasa malas tuh.. tp kalau blog kelihatan cantik dan comel mesti kite bersemangat nk update blog.. dan kalau kite selalu komen blog kawan kawan, kawan kawan juga selalu komen blog kite, ikatan kekawanan tu kuat utk kite teruskan blog ni tau.. hehehe..

Ila said... [Reply to comment]

jgn malas2...nanti kurang blog saya nak baca..hehehe

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

kalo zura x de mood.. biar jek dulu.. dah datang mood nak menulis baru tulis balik.. hehehe

fieda said... [Reply to comment]

biasa la tu sue..mood tgh ke laut la tu..kak fieda pun pernah rasa gitu..nanti lama2 ok la plk..

::CIK LYNN:: said... [Reply to comment]

besa la...bla ada mood, smpai 3-4entry 1 hari...kalu x, nk dkt smggu gk la xupdate...hehe

iEnA eLiEnA said... [Reply to comment]

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

::NureeN:: said... [Reply to comment]

biasa la kita ni.. ada time moody jek kan..
nureen klau bab blog mmg draft siap2..
so autpublish ja ari2 hehhee

sumysya said... [Reply to comment]

salam..singgah sini

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

mood tgh kelaut.. biasalah tu... nanti2 oklah :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...