Wednesday, March 21, 2012

Masih demam

Assalamualaikum..Harini bersiaran dari rumah..hari ketiga Amira demam dan suhunya masih lagi tinggi..semalaman tak tidur sebab nak pastikan badan Amira sentiasa basah...Malam tadi bagi ubat demam dalam pukul 10pm..tunggu punya tunggu takde kesan langsung..suhu badannya masih sama..selang 20 minit lepas saya lap badannya dengannya tuala basah badannya panas balik..Amira plak asyik merengek..makan pun cuma sesuap dua..bertambah risau hati bila Amira muntahkan balik susu yang diminum...Pagi ni bangun suhu masih sama 39,Amira just bangun minum susu sebotol kemudian sambung tidur balik..bubur cuma satu sudu je boleh lepas..Tengahari nanti saya ingat nak bawa Amira gi klinik sekali lagi...Maaf ye saya tak dapat nak BW..Bila keadaan dah ok saya datang melawat..Terima kasih atas sokongan kalian..saya sangat-sangat hargainya..

11 comments:

LYAfrina said... [Reply to comment]

TINGGINYA KALO PANAS SAMPAI 39 TU.. LYA RASA BETTER SUE BWK KE SPITAL JE.. MYBE KALO MASUK AIR..REDA SIKIT PANASNYER..LYA BRU2 NI PON 39.. DOC NK MSUKKAN AIR..APALAGI BDK SEKECIK AMIRA.. MSTI LEMAH SGT BDAN DIA... APA2 PON..LYA DOAKAN MOGA DEMAM AMIRA CPT KEBAH N BERANSUR PULIH... TAKE CARE YER SUE

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

Betol cakap Lya tuh.. baik trus ke hospital jek..

moga amira cepat sembuh~

izla said... [Reply to comment]

Tingginya kalau 39 tuh..
kene bawak gi klinik cepat2..
kalau masuk ubat kat bontot tu, suhu cepat turun.
btw, get well soon amira!!

LiNda said... [Reply to comment]

kene selalu lapkan dia...kesian tengok budak2 kalo demam..lebih baik bawak gi hospital

fiza said... [Reply to comment]

Klo dah 3 hari demam & panas tak surut better bawak gi spital.

Smoga amira cepat sembuh.

fieda said... [Reply to comment]

Ya Allah..sian kat amira..moga semuanya ok yer sue..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Tinggi suhu dia sis..
Kalau tinggi sgt & x nak turun bwk ke hospital sis..
Bahaya..
Get well soon syg..
Sian dia demam..

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

tinggi jugak suhu amira tu.. aduss.. nak buat camne ek.. aduss... susah hati pulak.. alisha demam sbb kene inject aritu pun sy dah susah hati.. ni amira dah brp hari xbaik lg, mesti sue lg susah hati kan..

kayyana said... [Reply to comment]

semoga cepat sembuh... singgah sini

Ummi Ummair said... [Reply to comment]

saya klau anak demam, kerap basahkn seluruh badan dia dgn air asam jawa. klau blh jgn bg kering lama2..
pstu kerap mandikn dia jgk. mlm2 pkl1 pn klau dh panas sgt saya akn mandikn jgk, br dia cpt kebah.

Masya said... [Reply to comment]

semoga amira cepat sembuhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...