Thursday, March 15, 2012

4TH Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2012

4TH Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2012




**Teringin nak bawa Amira pergi tapi Gombak ke Putrajaya jauh ler..Dahla start pukul 7 pagi, musim hujan pulak sekarang ni, confirm malas bangun awal pagi nak bersiap...kalau sampai lewat mesti belon dah takde..hukhuk..ada siapa pergi?tolong tengokkan untuk saya..:p

25 comments:

eB ezrin said... [Reply to comment]

nk gi rsnyer :)

sue zainun said... [Reply to comment]

eB nak gi..mmm bestnyer..

Rose Khadijah said... [Reply to comment]

sy pun nak g..rojer rojer le..jom kak..stanby payung...

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

KALU SAYA LGLAH XDPT PEGI.. LG JAUH..HIHII

Cute Mum said... [Reply to comment]

pernah nak pergi , tapi bila dtg ada jer masalah.. angin kuat.. belon takleh naik dan hujan.. so kali nie dah tak terpikir nak pergi..

Mamamya said... [Reply to comment]

akak dr dulu t'ingin nak bawa anak2 ke sana...tp jarak tu sgt membataskan...

Saya Disini said... [Reply to comment]

besntye klu dpt p ni

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

bestnye...tp gayat!

lia said... [Reply to comment]

wpon dekat tp x dpt p kot... aktiviti penuh dgn kenduri kawen ;p

Tihara said... [Reply to comment]

akk lg dok lipis lagi jauh nk g sana..gombak dekat sket..hehe :)

Zie said... [Reply to comment]

Emm macam best jer... mesti anak2lah yg paling gumbira..

Boni JLL3 said... [Reply to comment]

macam menarik jer

sue zainun said... [Reply to comment]

@Rose Khadijah hoho musim hujan sekarang ye..tgk2 belon xdapat naik..camne?

sue zainun said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaN haha kena bercuti2 malaysia kat sini lah

sue zainun said... [Reply to comment]

@Cute Mum betul gak kan..dahle musim hujan sekarang ni..

sue zainun said... [Reply to comment]

@Mamamya xpelah kak..ada rezki nanti mana tau buat kat tempat akak plak..

sue zainun said... [Reply to comment]

@Saya Disini jom2

sue zainun said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~ kita xyah naik..kita tengok dari bawah je..

sue zainun said... [Reply to comment]

@lia kena dahulukanla mana yg penting :) belon tu tiup kat umah pon bleh..hehehe

sue zainun said... [Reply to comment]

@Zie semestinya diorang yg akan teruja..

sue zainun said... [Reply to comment]

@Boni JLL3 yup..try la pegi

Mama Ema said... [Reply to comment]

ema yang duk tegngah antara KL dan Putrajaya pun entah nak pergi ke tak..

tapi kalau blogger ramai nak pergi jom kita jumpa di sana

Ini Kisah Kami said... [Reply to comment]

Nanti kalo dh pindah putrajaya blh la pegi...slalo dgar org bercerita jer..:D

fieda said... [Reply to comment]

tak merasa lagi nk pergi dari taun lepas..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

sue dtg eh smlm..awat tk roger²??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...