Thursday, March 22, 2012

Risau Risau Risau


Assalamualaikum..


                 Masih lagi dengan perkembangan Amira..Harini hari ke 4 demam. Suhu masih lagi turun naik antara 38 dan 39.. Tengah malam semalam terus bawa ke Hospital Kuala Lumpur untuk jumpa doktor..Doktor kata tak perlu admit sebab Amira agak aktif dan air dalam badan masih ok..tapi suhu badannya mencecah 39.3 semalam..kemudian ambil darah untuk buat test denggi..resultnya akan keluar harini..
                  Amira pulak sepanjang malam asyik merengek dan tak boleh tidur..Saya cuma bagi ubat demam dan sentiasa lapkan badannya dengan tuala basah dan air asam jawa sekali sekala..Serabut rasanya, first time Amira demam lama..Pukul dua ni nak ke HKL semula untuk checkup dan ambil result ujian darah malam tadi..
                  

**Bila agaknya Amira akan sembuh..sedih rasa hati bila tengok Amira asyik baring dan tidur sepanjang hari.Makan dan minum pun kurang..Sampaikan terpaksa saya paksa nak bagi minum air..



18 comments:

Wanieys Hashim said... [Reply to comment]

kesian amira....semoga cepat sembuh yer sayang..budak2 kecik kalau demam @ sakit mmg sgt2 ssh hati...

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

amira demam panas yek..risau jugak tuh dh 4 hari..harap cpt smbuh yek amira..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sue sabar byk2 k!
mak kuat, amira akan jadik kuat jugak bile tgk mak nye...

moga amira cepat sembuh n takde apa2 yg teruk dgn result darahnye nnt

nnt share tau!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Anak sakit kita seksa nengok deme..
Bior kita sakit x pe lg..
Amira cpt smbuh syg..
Sedih mama dia..
TC dear..
Sabar yer..
Sentiasa mendoakan yg trbaik..

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

kesiannye~ moga amira cepat sembuh yer sayang~

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

Ya Allah Ya Tuhanku... moga Amira cpt smbuh.. saya pun risau kalu ank2 demam lama2 camni... take care yer sue...

izan mama mia said... [Reply to comment]

kesiannyer amira....sue sabar yer..doa mg amira cepat sembuh...izan pun paling risau n serabut kalau anak demam...

Saya Disini said... [Reply to comment]

moga2 amira cpt sembuh

fieda said... [Reply to comment]

doa dari kawan2 semua semoga amira cepat sembuh...insyaallah..

Mama Ema said... [Reply to comment]

semuga amira cepat-cepat sembuh

::CIK LYNN:: said... [Reply to comment]

smoga amira sihat balik cm dlu2...=)

Mama Likha said... [Reply to comment]

slm sue... amira tk sihat yer...risau kan kita ni as a mak....
semoga amira cpt2 sembuh yer.. :)

eB ezrin said... [Reply to comment]

cuaca skang nih x menentu kan? hu2...
xperla... kami doakan dari jauh yer... tc jugak :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

awak menang contest cik jue

http://anna-jueanna.blogspot.com/2012/03/pemenangnya-ialah.html

Masya said... [Reply to comment]

kesian amira.. anak sy amir pun demam.. risaukan klu anak² demam...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

ala kesiannye..get well soon.!

::NureeN:: said... [Reply to comment]

cuba bg madu cikit.. pastu mmg kena kerap jelum air, biar lencun pon x per janji bdn dia cepat sejuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...