Wednesday, January 11, 2012

Wajah -Wajah Kesayangan



Bissmillahirahmanirrahim


                     Second : Antara wajah-wajah Amira masa kecil-kecil dulu..hehe macamlah dah besar ye..Amira dilahirkan di Hospital Selayang dengan berat 2.45 pada 4.54 petang 05/01/2009..Cadangnya nak bersalin di Hospital Lumut, Perak tapi tak sempat sebab Amira keluar awal 3 minggu. Kata Atuknya waktu kecil Amira budak baik, tak banyak karenah tapi bila besar huh lasak yang amat..

1/2 bulan. rambut sejemput
tak ingat bila pic ni diambil





kena gigit nyamuk bila balik kg, atuknya selalu marah sebab selalu cukur rambut Amira, mana taknya orang selalu sangka Amira baby boy


6 bulan masa nie, sangat tembam dan bolattt



kecik-kecik dulu rajin baca buku, sekarang rajin main..huhu


11 bulan..hobinya suka masuk benda dalam mulut, haha tengoklah rambutnya tu..

11 bulan, belajar berdiri dan bertatih hurmmm nampak cam baby boy ke?
7 bulan..laju merangkak dan menyelinap
1 tahun 3 bulan, bila rambut dah panjang baru nampak cam gegirl
1 tahun 3 bulan
yeayy 1 tahun 3 bulan dah ada 6 batang gigi

1 tahun 6 bulan

                    Dulu-dulu tengok macam bolat jer, bila dah besar susut sikit tubuhnya..Saya suka tengok gambar-gambar lama ni dan bila tiba hari jadinya mesti tunjuk semula gambar-gambar waktu kecil-kecil dulu. Amira pun suka sangat, riuh mulutnya tengok gambar sendiri..hehehe

5 comments:

Mama Ema said... [Reply to comment]

comel gigi 4 btg atas dua batang bawah tu..

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

sweetkan bila tengok gambar2 lama.. terkenang balik keletah dia masa kecik2..

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

ololooo comel je... ms kecik berketak badan yer..hihii

~izan~ said... [Reply to comment]

budak2 dh besar sikit mesti susut sbb melasak.comelnya dia sengih nampak gigi tu =)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply to comment]

comel jerk..
puas hati kan bila tgk gmbr anak2 dr kecik smpai la ke besar, nmpk perubahan muka diorang dr bulan ke bulan, tahun ke tahun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...