Friday, January 6, 2012

Menang Giveaway di FB-Happylifeshoppe

Bismillahirohmanirrahim


                    Alhamdulillah, haritu menang contest giveaway untuk klik & share di laman FB serta berikan komen yang menarik untuk status yang perlu di share. So selepas diumumkan pemenang, nama saya tersenarai  dan dapat satu free tudung dari HappyLifeShoppe. Kiranya komen saya tu menarik perhatian juri la.hehehe. TQ kak Lina..

PENGHANTARAN YANG SANGAT CEPAT

INILAH TUDUNGNYA, WANGI BETUL TUDUNG NIE BILA SAYA CIUM

JANNA PREMIUM, LEMBUT, SEJUK & SELESA KAINNYA

                           Seriously tudung dan shawl dari online shop nie memang sangat ok. Kain-kainnya sangat lembut, selesa, kombinasi warnanya pun memang sangat cantik. Design-design yang terkini dan kalau tak silap saya ada tudung yang memang didesign sendiri oleh ownernya Kak Lina. Siapa yang berminat untuk tengok koleksi-koleksinya bolehlah klik  DI SINI. Memang puas hati dan berbaloi membelinya. Owh harganya berpatutan, tak perlu risau.. :)

Antara shawl yang saya beli kat Happylifeshoppe sebelum ini adalah :-


NADA SHAWL (SANGAT SUKA SHAWL YANG NIE )

PASHMINA YANG SANGAT LEMBUT

KOLEKSI ADRA

KOLEKSI ADRA





21 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply to comment]

Tahniah..:)
best hadiahnya & cantik btol tudung janna premium tu..

koleksi2 tudung/shawl yg sue beli tu pun cantik sume..^_^..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

TAHNIAH!! murah nye rezeki...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

menarik shawl2 dia..susah nk jmpa je corak mcm sue beli tu kan..

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

tahniah!! tudung tu cntiklah..

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

tahniah~ x rugi pada yang rajin joint contest kat blog or fb nih.. sape tau tuah badan kan~

Ros said... [Reply to comment]

Salam Sue Zainun,

Amboi cantiknya tudung ngan orangnya sekali....boleh jadi model nih....

eB ezrin said... [Reply to comment]

sue manis pakai kolor aper pn :)

MamaEma said... [Reply to comment]

cantik...tahniah..

::NureeN:: said... [Reply to comment]

cantik... comel la bila sue pakai.. sesuai sgt2.. betol kata eb, sue sesuai pakai clr apa2 pon :)

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

tahniah...:)

heee..akk ni comel la..pkai apa pon cantik.:)

sue zainun said... [Reply to comment]

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY mekasih..:) bolehlah hehe

sue zainun said... [Reply to comment]

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. thanks..moga mama adam pon murah rezki jugak

sue zainun said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA hehe ce try beli..

sue zainun said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaNmekasih..

sue zainun said... [Reply to comment]

@|| NaFiRaa || aah yg penting kn rajin & selalu..xmenang mula2 xpe..mana tau last2 nanti boleh dapat..

sue zainun said... [Reply to comment]

@Ros
wslm :)erkkkkkk bleh ke?

sue zainun said... [Reply to comment]

@eB ezrin xjugak..ada colour yang tak sesuai..mcm grey..

sue zainun said... [Reply to comment]

@MamaEma thanks

sue zainun said... [Reply to comment]

@::NureeN:: warna grey sue tak sesuai sb bila pakai kwn2 ckp muka jd pucat..

sue zainun said... [Reply to comment]

@Juliet_iRa~" mekasih dik..adik pon comel gak tau..

Baheera Collections said... [Reply to comment]

JEMPUT DTG KE BLOG SAYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...