Thursday, January 26, 2012

I-City Part 2

Selepas semangat yang hilang minggu lepas
minggu nih semangat dah pulang
tapi masih meninggalkan kesan
takpelah...tak mahu mengingatkan benda-benda yang sedih
hidup perlu diteruskan dalam keadaan ceria
barulah awet muda kan.
ahaksss

Sambungan dari part 1
sebenarnya tak plan nak pergi ke I-City
Cadangnya ke tempat lain
tapi disebabkan faktor kekangan masa dan kerja 
pergi pun dalam tergesa-gesa
lihatlah wajahku
serabut jer
tambahan pula cik adik kesayangan beria-ia nak pergi
kuturutkan sajalah..hehe

adik kesayangan yg masih belajar di upmkb sarawak

ewahhhh




saat ini Amira mahu melepaskan diri

haha akhirnya..meronta-ronta sampai ayah terpaksa pegang erat
 takut gedebuk jatuh lak nanti


posing lagi...

ada pulak burung merak sesat..


selepas lari ke sana sini, masa untuk main nyorok2 pulak

Hahha nak main sorok2 jugak tapi amira ngan makcik dah hilang...uwaaaa

Amira suruh senyap, ibu nih bising sangat pot pet suh snap gambar..

apsal ayah ngan amira pandang tempat lain nih..

sebelum balik snap dulu di pintu keluar sekali lagi..

my dear younger sister..luv  u dik..hehe sama tak muka kami?

**saya sebagai kakak tapi adik-adik saya lagi besar dari saya..hehehe..dalam family saya perempuan ada 3 orang..diorang selalu silap anggap saya sebagai adik..adehhh sedihnyer..ayat yang biasa saya dengar "awat kakaknya kecik jer nih"waduh waduh..sesuka jer mokcik-mokcik tu ngate saya..huhu..tapi saya tak kisah..hehe janji saya awet mude..wihuuuu..:p <perasantan kejap>

10 comments:

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

muka sue n adik sama lah.. :-) org yg kecik molek ni untung tau.. awet muda..hihii

intan morsalin said... [Reply to comment]

slm perkenalan....
singgah sini n follow...

wah ceria sungguh gamba2 kat i-city..
eh..eh..sama la.cam kembar...

::NureeN:: said... [Reply to comment]

nureen bila yerr agaknya akan smpi cini huhu

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

amboi!!! bestnya!! ;D

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

haah.. muka sama jek kalo sekali pandang..hehehe

mamalieyna said... [Reply to comment]

jln2 sana mmg best kan..best bergambo..hehe..

ha'a muka sama..^_^

Aida Azizi said... [Reply to comment]

Sweet snap shoot yang diambil, hai salam perkenalan

LYAfrina said... [Reply to comment]

bestnyer...
salah satu tmpat impian y lya nk pegi sgt2...

JR® (22) said... [Reply to comment]

salam singgah and follow sini...best la blog ni ;)

IbuHanna said... [Reply to comment]

hi sue zainun..salam kenal.
akak dh lamaaaaaaaaaaa x pi i-city..dah byk perubahan ek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...