Friday, January 27, 2012

Berpenyet di Prima Gombak

                                                              Salam Jumaat...
                                                    
                                 Selepas balik kerja semalam kami pergi makan-makan 
                                            di Ayam penyet AP Prima Gombak..
                                               mood: malas masak di hujung bulan..hehe
Sampai saja di kedai terus order sebab dah kelaparan. 




sibuk jer budak masyam nih nak order jugak, habis diambilnya buku menu ibu

order set Kiddy Meal untuk anak ibu

menu ayah : ikan

menu ibu : ayam penyet AP

set kiddy meal untuk anak ibu : nugget+kentang+ais krim

air untuk ibu 


ayah pilih honeydew..slurppp manis


tu diaaa....yummmyy..

aiskrim perisa chocolate+strawberry+vanilla untuk Amira


tengok tuh aiskrim tu Amira sorang jer makan..

    Lepas makan terus balik sebab hari dah hujan. .
malamnya Amira tidur dengan lenanya tanpa menguit dan merengek sedikitpun..
Mana taknya dapat makan ais krim kesukaannya..
kenyang perut suka hati..lalala..
hehe.. 


yeayyy esok cuti lagi
huh kejap betul kerja minggu nih
tak terasa pun
this week takde pergi mana-mana sebab en suami outstation ke JB
makanya terperaplah ibu dan Amira kat rumah nanti




13 comments:

mamalieyna said... [Reply to comment]

waaaah dapnyer...

rindu nak makan2 kt luar..huu~ masih menghitung hari..hu~

~izan~ said... [Reply to comment]

pagi2 dah tgk ayam penyet..mmg menggoda sungguh....

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

byknya amira mkn aiskrim... suka la tu makn aiskrim..hihii

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

datang follow sini..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Suka AP ni sebab ayam penyet die lembut n crispy sangat..:-D

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Huh!! Teringin le ayam penyek ni.. Terliur dah ni.. ;)
Happy weekend dear & TC!! ;)

::NureeN:: said... [Reply to comment]

dah lama x mkn ayam penyet, mmg sedap sgt kan.. bila bleh terjah ni.. :)

Phat said... [Reply to comment]

lapar ny a lepas baca n tgk gambar kat entry ni

maszmadi said... [Reply to comment]

cam best jerk eskrem tu.. hehe

Mummy Chubby said... [Reply to comment]

kat JB bersepah2 kedai nasi ayam penyet sampai dh xtau mana yg plg sedap...huhuhuuu... yg ikan namanya "pecal lele" ye cik kak.he he hee...

eB ezrin said... [Reply to comment]

rindunyer nk mkn ayam penyet. tapi eB skang nih cam leh jln ler AP. x tau naper.hu3

mamyharraz said... [Reply to comment]

sedapnya ayam penyet.

suami akk pun outstation ke JB minggu ni.

mama leen said... [Reply to comment]

Pecal pedas gila... makan dua suap rasa macam meletup dalam mulut.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...