Thursday, January 19, 2012

Dugaan betul..

Subhanallah
Dugaan betul lah
Harinie memang hari sedih 

Amik Amira petang tadi, terus balik rumah
gagau-gagau dalam beg cari kunci rumah
bedezuppp jantung bila perasan takde kunci rumah
adussss
patah balik ke taska Amira
pinjam handphone dari pengasuh Amira dan cuba call en suami
tapi masih tak berjawab ( en suami dalam building, rasanya handphone dia tinggal di pondok pengawal)
bedesuppp lagi jantung
adehhhhh camne nih..
hantar mesej masih lagi tak berbalas

NOW berada di ofis..
dengan penat lelahnya dukung Amira (sebab tak berkasut)
patah balik ke ofis

hantar mesej pada wall FB en suami
harap-harap beliau perasan@ada orang yang perasan
yang boleh bagitau macamana nak contact en suami

MOOD : tak dapat digambarkan

en suami sekarang berada di Jelebu N9..
en suami dah pesan pagi tadi katanya balik lewat harini
mungkinkah pukul 1@ 2 pagi???




dah call banyak kali dah nie...masih tiada jawapan


10 comments:

Papa Mifz said... [Reply to comment]

harap jap2 lagi dpt la call encik suami yer...

ainnoraini said... [Reply to comment]

Dah ok ker...
susah hati kalau jd mcm ni kann...

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

alahaii siannya... so, camne sue... hubby balik kol brp?.. jumpa tak lg kunci tu?

iizla said... [Reply to comment]

siannye..kunci tertinggal kat mane? kul wape leh masuk rumah mlm tadi?

♥ Elin ♥ said... [Reply to comment]

mcm mana? dh jumper blm kuncinya?

sue zainun said... [Reply to comment]

@Papa Mifzalhamdulillah dah selamat semuanya..:)

sue zainun said... [Reply to comment]

@ainnorainialhamdulillah dah ok :)

sue zainun said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaNhuhu hubby sampai KL dlm pukul 10..jumpa kunci tu atas tangga dalam rumah..:( lupa ambik ms nak keluar gi ofis

sue zainun said... [Reply to comment]

@iizlakunci tertinggal dlm rumah..jumpa atas tangga..lupa nak amik ms keluar g kerja..

sue zainun said... [Reply to comment]

@♥ Elin ♥alhamdulillah..dah selamat hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...