Tuesday, January 17, 2012

I-City Part 1

Siapa pernah pergi I-City?
Sila angkat jari anda..hehehe
Mende yang banyak kat I-City nie cuma lampu jelah
lip lap sana sini..berwarna warni
itulah tarikannya
dan satu lagi ada Snow Walk
ala-ala musim salji gitu
kalau rasa panas-panas badan tuh bolehlah datang
membekukan diri


Pernah pergi dua kali ke I-City
First masa mula-mula dibuka
banyak yang takde lagi termasuklah snow walk
parking pun free, sekarang dah RM 10.00 rasanya
Second pergi dengan adik..teringin sangat katanya nak pergi
Tapi masih lagi tak dapat nak masuk snow walk sebab penuh dengan orang
malas nak tunggu lama dan beratur
lagipun sampai I-City dah lewat 
just snap picture balik lampu sahaja

Layankan picture kitorang di balik lampu, sebelah lampu sambil feeling-feeling kuch kuch hota hai

pintu masuk 

interprem diri sendiri dulu



en suami dok sibuk ngan BBMnya sajer

Amira ngan makcik

semua nak sentuh..kena renjat satgi sape susah?

aishhh makcik nih lagi



adik membesar bagai juara..biasalah tu kan..
kakak kan baik kenalah bagi adik membesar dengan jayanya
giraffe yang sangat tinggi..hehe tak kuasa nak nak dongak lama-lama

Amira yang sibuk dengan belon kempisnya..baru seminit dah jadi cenggitu

Amira pun nak naik sekali...haru dibuatnya




                            Ohooo yang menariknya Amira bukan suka sangat dengan lampu yang ada tetapi kawasan sekitarnya. Berlari ke sana ke sini tak tengok kiri dan kanan dah. Bila dah berlari tu tak dapatlah nak snap picture anak ibu. Yang banyaknya muka si ibu la. Tak caye kita tengok next entry bila Amira dipaksa bergambar bersama..hehe 

21 comments:

Mama Ema said... [Reply to comment]

pergi sekali jer..

Cute Mum said... [Reply to comment]

pernah pergi sekali jer.
mastue kena bayar rm10..
sekarang dah malas dah..
hih..

mama tim said... [Reply to comment]

salam knal..
akk tak penah gi lg..tp mmg lama ndah nak gi i city..ramai yg cite mmg best gi sana kan ..

dah folo sni..akan masuk blog ini dlm bloglist akk..

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

hehehhe... anak2 bukan tau duk diam.. takpe biar gambar maknye jek banyak.. kekekeke

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

xpnh g lagi... mesti cantikkan.. tgk gambar2 ni.. cantik sgt.. mesti kalu alisha pun dia akn sk tgk lampu2 ni..hihii

eB ezrin said... [Reply to comment]

np x ckp nk gi? leh jumper :)

::NureeN:: said... [Reply to comment]

teringin nk g tp asben x mau.. ntah knape.. eb sllau ckp cini cantik & mmg cantik :)

LiLy @ MumMyQiStInA said... [Reply to comment]

Tak pernah pergi lagi..
teringin nk pegi sana..

Cik tikah said... [Reply to comment]

cantiknya gmbar :)

maszmadi said... [Reply to comment]

baru sekali pi masa tu pon icity baru bukak.. sekarang dah rm10 yerk.. huhu tingin nak gi lagi tapi ntah bila..

sue zainun said... [Reply to comment]

@Mama Ema hehe at least dah penah gi..

sue zainun said... [Reply to comment]

@Cute Mumhaha..pandai diorg kan..memula free lps tu terus seploh hengget naiknya..fuhhh kayo diorg..

sue zainun said... [Reply to comment]

@mama timbest..skang lagi best rasanya dari mula2 buka

sue zainun said... [Reply to comment]

@|| NaFiRaa ||hehe bior ibu interprem lebih yer..

sue zainun said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaNkena gi tau..hehe..kalo nak gi bgtau ar..sue nak g lagi sekali..:p

sue zainun said... [Reply to comment]

@eB ezrinhurmmm :( kena gi lagilah ni..hehehe..tergesa2 gi..gi pon dah lewat..

sue zainun said... [Reply to comment]

@::NureeN::sb ada lampu je kot tu sb asben xmo..tp skang ada snow walk tau..diorg kata best..leh la gi..

sue zainun said... [Reply to comment]

@LiLy @ MumMyQiStInAkena gi tu sekali..:)

sue zainun said... [Reply to comment]

@Cik tikah owh ye ke.hehe edit skit2.thanks :)

sue zainun said... [Reply to comment]

@maszmadi aah..harapnya xnaik lagi dr RM10 tu lah..

nur said... [Reply to comment]

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...