Wednesday, June 25, 2014

Family Day -Part 2

Assalamualaikum..


Sambung semula cerita Family Day haritu. 

 baru sampai Teluk Batik, Lumut

 abaikan muka yang serabut aritu..tido lewat, bangun awal, si kecik meragam,
 pakej lengkappp

 tudia meng auta pegawai PLKN..


 nasib baik awal, tak ramai orang lagi


 dapat port tengah-tengah






makan dulu











             kemudian aktiviti pun bermula.aktiviti la sangattt..hahaha walhal tiup belon jer..yang lainnya acara bebas. cuma happy sangat dapat berkumpul ramai-ramai kali ni. acara santai, sambil makan, sembang + mandi manda.

 acara anak anak tiup belon..padahal bapak yang tolong..peserta semua kecik-kecik.tak daya nak meniup.



 bapak-bapak pula meniup belon sampai pecah


 semangat meniup


 haha ada  yang tutup telinga..takuttt


 ehhh sibuk jer kakak..gaya macam meniup..itu belon dah siap tiup la kakak..hihi


 steadyyy..amni muka takut kat sebelah







 ok pemenangnya!!hahahaha..


**ada yang bertanya pasal baju kan..adik saya yang jual sebenarnya..kala nak tahu boleh pm ina @0193710684..kalau bagitahu kata kawan Sue zainun harga kebabom dia bagi...hihi

jenis kain, warna kain, nak design camana pun boleh diusahakan. 
harga "kasih sayang"
:)



6 comments:

eB said... [Reply to comment]

awak nampak pink tau :)

Nafira usof said... [Reply to comment]

meriahnyeeeee!!
best kan dpt lepak2 tepi pantai ngan keluarga.. pastu adakan pelbagai xtvt yang menyeronokkan semua orang.. bestnyeee!

Nafira usof said... [Reply to comment]

ehh.. lupa plak..
kalo Sue nak gambar tuh.. email no hp wasap Sue kat email zura..
azuranafira@gmail.com
nanti zura wasapkan gambar tuh pada Sue.. heheheehhe

~MommyAqilMedina~ said... [Reply to comment]

Meriah nya nampak..family yang involve pon ramai..makanan pon marveles..hehe..

Mama Idlan Irsyad said... [Reply to comment]

bestnya.. tak pernah terpikir nak buat family day dengan family sendiri..hahaha...teruk betul saya ni...

fieda said... [Reply to comment]

wah..seronok nmpk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...