Friday, June 27, 2014

Piala Dunia punya pasal

Assalamualaikum ..salam Jumaat




haaaa gigih punya pasal 
saya minta dari blogger Zura aka Nafira
mekasih banyak yunkk whatsapp kat kite

dapat jer terus whatsapp kat en asben
sekali dia cakap
"malam ni tak boleh tidur awal, ada game bestt, besok bolehla"
ceitttt hahahaha sabo jelah

penangan Piala Dunia
asben memang kaki tengok bola
kaki tengok Piala Dunia
bila tiba musimnya kena redhooo jelah
kul 1, 2 pagi baru nampak jalan pulang hehe
selalunya tengok bola kat kedai mamak
lepak ngan member2 sekepalanya..

kendian kan, bila bangun pagi jer alarm jam tu dah la kuat
bukan dia yang sedar tapi anak-anak yang sedar

gerak sekali "haaa nak bangun la ni"
gerak kali kedua "haaa kejap2"

bila dah lambat mulala kelam kabut
"ehhh butang baju aku mana pahh"
hahahadoiii 

tapi takpelah kan bukan selalu
lagipun dah minatnya ke situ
kalau minat ke benda2 tak helok satgi lagi haru jadinya..

malam tadi tak taulah balik pukul berapa
excited nak tengok pasukan pilihannya beraksi
 German..
 German menang ke semalam ?





2 comments:

Nafira usof said... [Reply to comment]

hahahahaha..
ini baru dpt baca luahan hati isteri kepada kaki bola. hehehe.
memang kena bertabah Sue.
suami zura x layan sangat boleh nih. selalunye dia update kt tenet jer result perlawanan bola.. nama dia nak tengok memang x de setakat nih.

lagi pon pasukan pilihan dia mcm x terkeluar kot. hahahahahaha

eB said... [Reply to comment]

shah pagi2 ssh nak bgn... ngantok katanya. oppps

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...