Friday, June 13, 2014

White Egg Mask

Assalamualaikum..


              Saya gilerrrr..yaaa...giler beli kat online..haha..Giler tengok Instagram yang jual macam-macam benda. Macam macam ada laaa..

Semalam dah sampai la menda alah ni..haaa ni ha..

Egg White Mask

                  Beli dari instagram @adillafazlin. RM 25.00 Maybe ada yang jual murah lagi tapi saya cari Instagram yang rasa boleh percaya. Takut gak yang jual murah tu tak ori ke, tipu ke. tak kan naya nanti. Eye mask tu dapat free.

                  Malam tadi terus pakai. fuhhh maveles.. rasa gebu kulit..hihi tapi blackhead kat tepi hidung tu takmo tanggal la. Degil sungguh! Huh..Agaknya kena pakai banyak kali baru hilang. Yang bestnya en suami pon sebokk dok nak pakai juga. Ce try letak kat muka abg ni..kena pakai berapa lama?berapa kali?ibu pakai ok tak? ishhh banyak benar tanyanya..

                Bila dah pakai tu "uishhh rasa macam dah cerah skit la" yang saya dah sengih-sengih tahan gelak..iye..iye jer terus cerah..agaknya en suami rasa segar kulit mukanya tapi tercakap cerah..hehehe..

Lepas ni nak cuba cari skrub muka pula la..hihi..



Ter nak cuba bila orang bagitau  KELEBIHAN EGG MASK :

- Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan
- Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
- Membantu menghilangkan blackhead & whitehead
- Memudarkan parut-parut halus
- Mengecilkan pori-pori kulit muka
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi kesan sunburn pada wajah
- Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
- Mengurangkan masalah kulit berminyak
- Juga membantu mencerahkan kulit
- Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki/wanita


Siapa nak cuba beli bolehla ke instagram @adillafazlin. Saya tak jual yang ni. Saya jual vitamin shaklee/handsock dengan sock jer..ehhh terpromote pulak..














5 comments:

Falsya said... [Reply to comment]

huwaaaa..bile la dpt try bende2 gini..gie facial pun xpenah2 lg since preggy..sobss..

mamaarifakeem said... [Reply to comment]

Cam best jer tgk egg mask tu, mmbr ada beli..lupa nak tnya dia ok tak pakai tu.. heee..

juelee said... [Reply to comment]

rajennye berscrub mask seme.. sy malas betol, selalu susukan anak trs tido skali huhu

LYAfrina said... [Reply to comment]

Haha

Kuat pgaruh internet kan.. lya lak klo tgk bju bdk n shawl.. tp byk beli kat anak la..

eB said... [Reply to comment]

dah pakai brapa kali tuh? kalo ok roger ye. eB pn nak try gaks la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...