Friday, December 2, 2011

Yesss Ambil dah

                        Haaaa tu diaaaa...sempat gak pergi ambil pas free dari nuffnang...en suami tolong ambil...memula takmo amik..lepas wat muka  sedih baru gi..apalah en suami ni bukan kena bayar pon kan..free je.....ishhh bukan senang tau nak dapat free tiket movie...cuma masalahnya sekarang dapat pergi ke tak..sebabnya en suami tak suka tengok wayang nih..nak tertido katanya..<kalau wayang politik suke ler kot hihihi :p> lagipon takut suami kena outstation...satu lagi kalau nak pergi sape lak nak jaga puteri kami...adehhhhhh...masalah nie..


























                    Valid sampai 15 Jan 2012.Leh tengok kat mana2 TGV Cinemas..
Movie yang leh tengok: movie yang ditayang start dari 2 minggu lepas..<aahhh nie yang payah nie> Ombak Rindu sah2 takleh nie..alaa rugi sedikit..hehehe
Sempatkah ???? 


                     Opsss thanks Nuffnang.. Sape-sape yang tak daftar lagi leh ler daftar..mana tau dapat yang lagi best dari nie.. harinie besday Mrs Fiza kan..ahaaa lps nie dapat la tue tiket wayang free tapi tak la sehebat samsung galaxy SII mu itu hadiahnya..hihihi

12 comments:

::NureeN:: said... [Reply to comment]

x pernah dpt adiah dr nuff sbb x reti nk wat ehhee

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply to comment]

ruginya kalau dh dpt free xdpt nak tgk..
kalau x dapat pegi pass kat sini..hehehe
tp iya la bila dh ada anak ni terhad sikitla aktiviti nak nengok wayang ni kan..sbb tu eija skrg ni pun kalau tgk wayang kena tgk wayang yg sesuai untuk bw kanak2..

eB ezrin said... [Reply to comment]

x pernah dpt sbb baru dftar. hu3

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

xpnh dpt lg ni.. sbb baru thn ni ada blog... arap2 thn dptlah.. hihii

LYAfrina said... [Reply to comment]

huhu .. tahniah... xpernah dpt gak..mcm mana nk dpt yer???

Cho Zila said... [Reply to comment]

bestnyr dapat yerk... nak tenogk bilaler gamaknyer..

sue zainun said... [Reply to comment]

@::NureeN:::
sue pon baru pakai nuffnang..banyakkk lagi yg tak tahu..huhu..xpelah pelan2 kan..

kalo daftar tue senang je g kat page nuffnang n ikut step yg diberi

sue zainun said... [Reply to comment]

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY:
betul2..kena cari cerita yang sesuai..

sue zainun said... [Reply to comment]

@eB ezrin:

hehe lps nie leh la dapat...:)

sue zainun said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaN:
hehehe..mesti dapat tue..

sue zainun said... [Reply to comment]

@LYAfrina:

daftar ngan nuffnang..yg nie su dpt sb hadiah besday..en nuffnang just bg camtu jer..kira cam hadiah ikhlas la tu..

sue zainun said... [Reply to comment]

@Cho Zila:

haha dah redeem 2 tiket..tinggal lagi 2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...