Friday, December 30, 2011

Entry akhir tahun

sempena ujung tahun < patutnya di awal permulaan blog...> nak perkenalkan diri nih pada sume2 yang manis-manis, cantek-cantek, lawa-lawa, dan jelita-jelita..
mengeratkan apa yang tak erat lagi
merungkai apa yang tersimpul
hakhakhak poyonya saya
lagipun saya baru belajar ber blog, masih mencari-cari kawan yang 
sudi berkawan dengan saya
hukhuk sedih plak part nih, macam nak guling2 jo bawah meja< harap ado la ye>
harap juga dapat tunjuk dari semua
saya ibarat budak baru belajar di tahun 1
walau follower tak banyak dan tak ramai yang visit here
saya tetap bersemangat
semoga sinar 2012 menyinari blog ini..
huhuhu




Nama sebenar : Sanuria Zainun
Nama Panggilan : Sue
DOB: 11/11/1984 < acctually maaf yer pd yg lebih dewasa dari saya kalau tetiba panggil
nama je, almaklumla tak tahu..yg saya nampak sume muda-muda jer..camne nak tau...>
Anak ke : 4 dari 7 (sulung perempuan)
Status : Berkahwin (5 mac 2008)
Anak : sorang, Nur Dina Amira...3 tahun pd 05/01 nie ..yang lain akan menyusul kelak..kekeke
FB :  Sue Zainun< insyaallah saya akan accept anda >
Asal : Beruas Perak, sekarang menetap di Selangor
Bekerja : kuli jer kat syarikat kontraktor (swasta)
Mula berblog : seawal Julai 2011


Suka :


1) Berphoto
2 ) Cuti2 1 Malaysia,
3 ) Suka shopping 
4) Melayari internet
5) Menonton televison


*serba sedikit tentang saya






8 comments:

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

ooo kiranya sy tua setahun la dari awk.. hihii

tp xpa, awk leh panggil sy ina je :-)

Jaa said... [Reply to comment]

yeay, kita sebaya.... salam perkenalan dari saya.. jom tambah kawan dari blogging...

eB ezrin said... [Reply to comment]

i dont mind, panggil namer lagi suker,mesra :)

::NureeN:: said... [Reply to comment]

umur ni nureen x kisah klau panggil nama lg mesra kan dr berbahasa kakak hehhee... nureen 1983 anak ke3 dr 7 beradik gak :)

maszmadi said... [Reply to comment]

oho, seorang blogger harus suka berphoto yerk.. hehe

MiszMaryaNe said... [Reply to comment]

uissh, akk ni dah ade ank ke,
nmpak muda trangtangtang gitew..=)

Mummy Chubby said... [Reply to comment]

selamat berkenalan... :D

mama leen said... [Reply to comment]

hi sue.. selamat berkenalan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...