Wednesday, December 28, 2011

Si cilik belajar memandu

bila si ayah tinggalkan stereng

bersungguh-sungguh masuk gear

ok..pusing kiri pulak

pandang depannnnnn

ibu tak pandai memandu, si anak pulak yang advance 
inilah gaya si cilik belajar memandu :p
ahakssss
bila nampak si ayah nak masuk kereta dah, macam lipas kudung dia beralih tempat
pandai yer, lepas tu wat tak tau, macam takde apa berlaku
sedangkan baru jer lepas main stereng ayah, hon kereta ayah, wiper ayah..
hahahaha anak ayah....anak ayah...:)




**saya tak pandai drive, dr dulu nak belajar tp tak berkesempatan, tak tahulah bila agaknya ada kesempatan tu..tengok orang lain boleh drive ke sana ke sini..bestttnyerrrr rasa..
senang kalau nak gi mana-mana..
haiyoooo agaknya kena rembat satu kereta lagi kot baru termakbul niat..

7 comments:

Ibu Darwisy said... [Reply to comment]

morning.. belajar la memandu..sy pun dulu penakut..tapi skrg nak gi keje kene bwk kete sebb public transport x masuk tmpt sy keje ni..

nway, mmg anak ayah yer..darwisy pun sama..hehehhe

Ila said... [Reply to comment]

takpe,nanti adik tolong drivekan untuk mama nya...

Jom Singgah Baca : Wordless Wednesday #6 | Kalau Berani Samanlah!

iizla said... [Reply to comment]

sy pas spm dah bawak kete. tp smpi skrg x cekap lagi. gesel sana sini. huhu..

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

samalah dengan aeish, kalau dapat pegang stereng tak nak lepas...

CIK TOM said... [Reply to comment]

belajar la memandu..br best nk gi jln mn2..senang pun sng..hehe

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

sebijik macam alisha.. hahha.. abah xda, dia lah yg sibuk nk drive.. abh datg2 cpt2 lari.. hahhah

nasha sanza said... [Reply to comment]

comelnya! si kakak nie baru belajar memandu..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...