Tuesday, December 6, 2011

Redeem 2 Tiket Free

                           Saturday aritu pergi redeem tiket wayang free yang dapat haritu..Memula hubby macam takmo gi..Moncong2 la si ibu nie.hahaha. Last2 gi jugak. Sesampai kat sana terus gi kat kaunter nak survey dulu cite apa yang boleh tengok. Kata en nuffnang wayang yang 2 minggu lepas..setibanya di kaunter.....

Orang jarang tgk wayang : saya dpt tiket free dari nuffnang, cite apa yer ar leh tengok
adik manis kaunter : semua cite kak kecuali blockbuster
Orang jarang tgk wayang  : mmmmmmmmm blocbuster tu cite apa? < nampak beno tak pandai berwayang..hahaha>
adik manis kaunter : Twilight saga kak..akak nak tak nie?
Orang jarang tgk wayang : mmmmmmmmm jap yer saya nak cek je dulu..dalam hati seronok tak terkira..:p

                      Bila pergi tanya hubby elok plak ajak tengok cerita Ombak Rindu. Ewahh ewahhh tadi macam tak nak. Grrrr... Pikir punya pikir nie lah cerita yang kami tengok

cerita nie baru sesuai untuk tontonan semua

muka excited dapat berjalan jalan

elok plak duduk diam masa nih

.
popcorn paling besar..rasanya kitorang jer pilih yang nie.. hahaha..
separuh dihabiskan sebelum masuk panggung lagi
                       Cite macamni baru sesuai untuk tontonan budak2 kan. Almaklumla bawak anak kecik masa nih. Takut nanti ada pulak yang keluar panggung nanti.hehehe. Owh satu lagi yang kelakar rasa2nya kitorang jer yang order popcorn paling besar. Kuingatkan yang biasa orang pegang tu big rupanya yang tu sedang2 jer .. 
                 Bayangkan la last tengok wayang adalah bersama hubby 5 tahun lepas. Masa bercinta. Lepas tue tak tengok dah..hahahaha..Bukan ku tak suka tapi hubby tak berapa gemar. Walaupun tak berapa gemar katanya tapi kutengokkan dalam panggung wayang dia yang excited ketawa tonton. Dah keluar tue boleh plak tanya " nanti dua lagi tiket free tue kita gi tengok nicholas cage plak yer"..ewahhh ewahhh en suami nih..



***Fist time tonton wayang bersama anak
***First time tonton wayang lepas kahwin
***First time masuk panggung wayang semula lepas 5 tahun


9 comments:

eB ezrin said... [Reply to comment]

bestnyer.kami yg 1st time tuh pn blom lagik./ ekkekekekek

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply to comment]

hehehe..bestkan tgk wayang bersama 1 family..
wah ok la tu en suami dh bg greenlight nak tgk wayang bersama lg..

eija pun skrg ni kalau nak tgk wayang kena tgk citer yg sesuai ditonton bersama..:)

.:Mama Dhia:. said... [Reply to comment]

bertahun2 tak tengok wayang..
last mase preggy dhia dulu.. la ni dhia dah 2 tahun lebih dah..

ieda said... [Reply to comment]

aloor akak x pernah dpt layie huhuhu

~izan~ said... [Reply to comment]

senyum sorg izan baca hehe..comel la semuanya.dgn popcorn besar dgn kisah di kaunter hehe...

Dalila Hamid said... [Reply to comment]

dah lama x masuk wayang..:(

NzA said... [Reply to comment]

hi.hi.hi....bestkan majuk2 manja org layan tu.......

Jaa said... [Reply to comment]

fuh, 5 tahun tu...hehe.. erm, anak dh besar ok ler bawak skali..saya ni, anak kecik lagi..terpaksa ler tinggalkan dia...huhu

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

beshnye dpt tiket wyang free..tp mmg dah lame btol awk tak jejak wayang yek..sy ngan en hubby mmg kaki wyang..kakak zara pon nmpak dh ikut jejak langkah..adik die jek tk berapa terlatih lagi..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...