Friday, November 25, 2011

Menang Voucher 30 %

Just Like & Share dapat voucher 30%
contest kat Facebook
fisrt time like nih sebab sebelum nie malas nak wat
sebab tau diri tak bertuah
huhuhu < yoyo je mcm alasan je munyiknya>
ok lah tue kan..
boleh redeem sebelum 1/12/2011



  • Nama si Lucky yg berjaya ialah :

    1) Haliza Ong (org 1st yg share secara automatik dpt voucher)
    2) Sue Zainun
    3) Emolly Mulliyanty

    nama pemenang ni sila bg details di email kami ya..
    dan Voucher ini boleh di redeem bila2 masa dan valid until : 01/12/2011
    Voucher ini bernilai : 30%
    boleh redeem pada semua stock yg masih available kecuali Set Shawl Ameera :)

    tahniah kepada pemenang...

    p/s: setiap kali ada new update mesti ada voucher utk yg bertuah!
    Sila alert tau sebab org 1st yg share secara automatik dpt voucher & yg lain tu akan dicabut undi...Thanks :) so..after this more alert tau... ♥
     ·  ·  · 16 hours ago · 



















8 comments:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

wah wah..sue bertuah tu.. tahniah

Nia said... [Reply to comment]

wah,..congrats dear!

p/s: asal perak, menetap Selangor? hehe..sama la kita.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

tahniah sue!!!

Jaa said... [Reply to comment]

tahniah sue...syaa pun 1st time menang kt fb..hehe..jgn malas2 nk join lagi tau.. ni pembakar semangat utk join lbh byk contest..hehe

sue zainun said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA:
haha bertuah la sangat

sue zainun said... [Reply to comment]

@Nia:

perak katne yer?ntah2 sekampung..hhihihi

sue zainun said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥:
thanks :)

sue zainun said... [Reply to comment]

@Jaa:
ya betul..lepas nie kena berusaha lebih gigih lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...