Friday, November 11, 2011

11.11.11 Friday My Besday

Alhamdulillah .......

                   Sangat cantik tarikh hari nie. 11 11 11 . Jumaat, penghulu segala hari..Dan juga tarikh lahir kita..Yeayyyyy...Syukur masih lagi diberi kesempatan menikmati alam ciptaanNya dan sangat2 bahagia menjadi seorang anak, isteri, ibu dan juga seorang muslimah. Sentiasa dikelilingi kasih sayang dari rakan2 dan keluarga.

                  Sebenarnya family kita tak sambut ulangtahun2 nie.. Kalau ada pun sekadar potong kek di rumah atau makan2 kat luar je. Suami agak keberatan sikit.Semalam lepas habis kerja ambil anak terus balik rumah. Encik suami katanya sibuk sikit, mungkin balik lambat.

                  Dalam pukul 8.00 baru suami balik. Ngintai2 le jugak kita nih manalah tau kot2 ada kek untuk kita ke, tapi takde pon. Dalam kul 9.30 anak lak nak tido, mata kita nih pon dah kuyu gak..Last2 tertidolah dua beranak nih..Tetiba......









                   Ada orang nyayi lagu happy birthdaylah..ada kek ...Ish ish ish rupa2nya suami wat surprise. Kelakar lah. Dengan muka serabut bangun tidonya tiup lilin.< gambar xde lah plak huhu> Satgi masuk gambar baru bangun tidur ada plak yang tak lalu nak nengok. . Pagi ni baru berkesempatan bergambar.

                   Azam untuk tahun nie nak baby boy.. macam la boleh beli..hahaha.<takdelah> Harapnya bila dah meningkat umur nie makin meningkatlah diri  baik dari segi kerjaya atau kehidupan peribadi. Semoga kehidupan kita semua especially rakan2 blogger sekalian  sentiasa diberkatiNya. Insyaallah.. Dan terima kasih jugak sebab sudi menjeguk dan membaca coretan yang tak seberapa ni. Love u all..

***ada lagi tak yang besday harini?














   
en suami buat kad sekali.senang nak bli lain kali, leh dpt diskaun katanya..huhu


miera muka tekejut, bangun tetiba ada kek

adehh patutnya miera yang suap ibu 

sepotong dulu ye miera

nak jugak tu potong sendiri


wajah 27 tahun :p  <abaikan parut chicken pox tu ye>



19 comments:

mamaNoriz said... [Reply to comment]

hepi besday awak :)

wou, best nye date cantik!

dan muka tetap mainatin cun kan wlu terkezut dpt surprise...

sya suka tul kek putih ada design kaler2 camtu..

untung hubby baik...
semoga dpt baby boy, insyaAllah..

sue zainun said... [Reply to comment]

@mamaNoriz:

mekasih...

hehehe..insyaallah..thanks

eB ezrin said... [Reply to comment]

hepi besday dari kami.
yeay dh dpt komen :)

Sue Zainun said... [Reply to comment]

@eB ezrin: Thanks..hehehe pakai komen yg ori lg senang..yg pntg dapat berinteraksi dengan rakan2 blogger smua..

Hani Syahani said... [Reply to comment]

wow!! hepi bezday..tarikh cun pulak tu!! :))

LYAfrina said... [Reply to comment]

happy birthday dear....
kek tu...comel sgt2...suka simple2 g2...

Sue Zainun said... [Reply to comment]

@Hani Syahani: Terima kasih..kebetulan tarikhnya thn ni..xsangka pulak..

Sue Zainun said... [Reply to comment]

@LYAfrina: Terima kasih..;) jenuh nak ngabihkan kek tu.. Hehe

NzA said... [Reply to comment]

wah, cantiknya tarikh besday sue yg ke 27 thn...Hepi besday dan semoga bahagia selamanya...amin..
Bestnya dpt kek suprise.....

محمد رازيق said... [Reply to comment]

hepi belated besday :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cantiknya kek tu sue!!! serius..pndai ah kamal p beli sdri..

sue zainun said... [Reply to comment]

@NzA:

tima kasihhh :)

sue zainun said... [Reply to comment]

@محمد رازيق:

thanks

sakila's craft said... [Reply to comment]

hepi besday from sahabat baru...cantiknya kek...suka tgk....

sue zainun said... [Reply to comment]

@sakila's craft:
owh..tima kasih...salam kenal ye..:)

bonda dadif aka akish said... [Reply to comment]

halu.....

neway..hepi belated besday fren..

=)

HazlisaNoor said... [Reply to comment]

wah! bestnyer birthday pd tarikh cantik...

sue zainun said... [Reply to comment]

@bonda dadif aka akish:

terima kasih

sue zainun said... [Reply to comment]

@HazlisaNoor:

heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...