Friday, September 16, 2011

Qaseh

       Comel tak saya? huhu bukan yang berbaju gold tu tapi yang berdress pink..Kalo yang kuning tu dah tentu-tentu tak chumel. Inilah sepupu baru Miera. Namanya Nur Qaseh Alya Darwisyah, anak kedua kepada abang sulung saya. Bukan baru lahir tapi baru jumpa. Almaklumla dok jauh jarang jumpa. Last jumpa pun masa Qaseh bayi lagi. Sekarang dah masuk 8 bulan tapi chumel je kan. Kata mamanya berat Qaseh baru 6 kilo lebih.
     
     Tapi chumel bukan sebarang chumel, boleh tahan jugak aktifnya. Tak caye ce tengok aksinya ngan Mak Ngah.



Nur Qaseh Alya Darwisyah

bila dekat je tangan dia mula mencapai apa yang sampai


aksi mengukur hidung Mak Ngah..heee heee


opsss mata mak ngah pulak


haaa baru dia senyap


Qaseh ngan kakaknya Cinta, seiras tapi xsama

         Kata mamanya kalau dulu Cinta yang tak mau duduk diam, sekarang nih turn Qaseh lak. Biasa la tu Miera pun camtu jugak. Sekarang zaman keaktifan Miera dah terserlah. Ada je benda yang nak dibuatnya. Mulut pun dok pot pet pot pet. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...