Thursday, April 19, 2012

Vrooomm Vroomm

Assalamualaikum & salam ceria

lama rasanya tak update cerita di sini
kurang sihat sedikit ditambah pulak dengan "kerajinan" hehehe :p
selera makan hilang bila deria rasa saya lari..huhu
makan benda manis boleh rasa tawar, makan benda pedas boleh rasa pahit..
serba tak kena nak makan..

opss tinggalkan cerita tu, last week balik kampung selepas melawat adik di hospital
( adik saya keguguran, bayinya meninggal dalam perut :( ..doktor kata peluang agak tipis bila air ketuban dah pecah+adik selalu sakit perut.. semoga ada rezki mereka lain kali..insyaallah)
berbalik pada cerita balik kampung haritu
my lovely basyam memang seronok bila dapat balik Beruas
nak tahu kenapa seronok sangat?
ni ha puncanya..

>


>



>



>



>




bila tengok jer atoknya bersiap-siap nak keluar
dia pon dok menyibuk amik helmet Pak Su nya nak pakai jugak
kemudian hulur tangan pada atok
hihihi
nasib baiklah sekarang ni dah besar, kalau atoknya bawa sekali round pun dah cukup
kalau masa kecil-kecil dulu turun jer dari motor tu dah meraung sakan 
nak pusing lagi, bukan seround tapi beround2..:p
penatlah atoknya melayan


24 comments:

izan mama mia said... [Reply to comment]

hai sue..dah lama tak datang sini...rindu nk baca ceeloteh sue...

Falsya said... [Reply to comment]

ya ALLAH..kesiannye adik sue..harap die tabah..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

kesian takpe insayallah moga ada rezeki lain...
naik motor memang bestkan

Fahz said... [Reply to comment]

lamanye tak naik moto..bukan budak2 je yg minat nek moto.mak budak pun suka.heheheh

lia said... [Reply to comment]

saya pun suka naik motor ronda2 he3

LiNda said... [Reply to comment]

budak2 memang suke kalo dapat meronda naik moto...:)

LYAfrina said... [Reply to comment]

xpela sue..slow2 yer..insyallah..ada la lg rezeki adik sue nnti..smua ada hikmahnya...

bdk2 mmg suka klo bwk naik motor..samala mcm asya gak..mybe sbb rasa lbh lawas n berangin kan.

Wanieys said... [Reply to comment]

kesian adik sue..nanti akan ada rezeki lg untuknya Insyaallah...
Wahhh amira naik motor ronda-ronda dgn atok erk hehe

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

InsyaAllah ada rezeki lain utk adik sue tu.
(sama le perangainya dgn anak2 saya tu..dpt nek moto, sonoknya mcm nek kapal tobang)

Cho Zila said... [Reply to comment]

ala bestnyer dia dapat round ngan atuk dia.... vroooooommmmmmm

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

mg adik sue tabah hadapi dugaan tu & mg ada rezeki mrk utk timang cahaya mata lg..

::CIK LYNN:: said... [Reply to comment]

pndai nk ikot atok...srnok la tu dpt naik moto...hehe

teratak hati said... [Reply to comment]

seronoknya dia pusing2 naik motor..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

wahhh..jenjalan ngn atok!

Ros said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Sue,

Pandainya ambik hati atok ya...bila lagi kan he.he.he....

LYAfrina said... [Reply to comment]

sue..lya dtg sini :-)

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

sue pekabo.. lama xupdate ;-)

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

TAHNIAH

http://livinglifesoul.blogspot.com/2012/04/give-away-shot-glass-australia-winner.html

LYAfrina said... [Reply to comment]

su..pekabo arini..hrp sht2 jer... bila nk update sue?? xpelah..take care yer

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

singgah tinggal jejak.. :-)

take care

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

hai sue...

hensem atok! nak round² jugak!!

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

tggal jejak lagi.. lama tol x update yer... :-)

LYAfrina said... [Reply to comment]

salam sue...
lamanyer x baca coretan sue..hrp sihat2 saja ye

Che Rosliza Che mat said... [Reply to comment]

Wah!! seronok naik motor hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...