Thursday, April 12, 2012

No mood today


assalamualaikum

harini betul-betul tiada mood
dua hari lepas terima berita adik masuk wad
ada komplikasi pada kandungannya
rupanya air ketubannya atau sarung baby orang panggil, saya pun xsure tentang ni..
dah pecah
termasuk la bleeding
tetapi dalam tempoh 3 hari dalam wad doktor kata baby masih ada nadi
cuma kandungannya memang tak boleh nak simpan dah
doktor kata nak biarkan gugur sendiri kecuali kalau adik saya demam barulah 
diorang akan paksa gugur
sebab takut kuman serang adik saya


allahuakhbar..sedihnya rasa hati
walau bukan diri saya yang menanggungnya tetapi tetap beri kesan pada saya
harini selera makan saya langsung takde, badan jadi lemah sangat..
tapi saya tetap kuatkan semangat datang ofis buat kerja walau ada rasa pening-pening






19 comments:

Falsya said... [Reply to comment]

ya ALLAH sue..sedihnye falsya baca..

harap2 adik sue byk2 bersabar dan kuat..

LYAfrina said... [Reply to comment]

SEDIHNYA.. LYA X DPT BAYAGKAN BTAPA SEDIHNYA.SBB LYA PNH LALUI SAAT TU.. TP MUJUR... MMG DAH REZEKI LYA UTK MENIMANG ASYA..

APA2 PON, SMOGA ADIK SUE TABAH..PERCAYALAH ADA HIKMAHNYA DISEBALIK TU.. TUHAN DH TAU MANA Y TBAIK

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

Sedihnya....tak ada rezeki nak buat camna redha jerlah....mungkin ada hikmah kot....

sueshe said... [Reply to comment]

semoga adik sue tabah menghadapi ujian Allah s.wt. mungkin ade hikmah disebaliknye..

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

moga adik sue tabah hadapi ujian ini.. sayu plak hati.. sue take care jugak k~

Zie said... [Reply to comment]

kesiannya tiada rezeki tu.. mudahan dapat bersabar dengan ujianNya..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

innalillah......
takde rezki buat adik sue tika ini
sbb Allah dah janjikan yg lebih baik utk dirinya+hubby pada masa akan dtg
moga adik sue lebih tabah n sabar byk2
percaya pada qada' dan qadar...
takziah ye

eB ezrin said... [Reply to comment]

alahai sedihnyer. tringat kandungan kembar eB dolo... aerish pn nyaris g2 kalo eB x sdr, sbb tuh aerish lahir awal... D&C mmg bagi effect yg bsr pd emosi kiter... takziah buat adik sue... harap dier dpt bersabar dgn dugaan Allah ini... braper bulan dh yer?

Masya said... [Reply to comment]

takziah yer.. baru baca.. memang sedihkan.. walaupun bkn kt sendiri yg merasa.. tp dah nama naluri wanita.. lagi² adik sendiri.. mestilah sedihkan..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

ya allah tabahkan hatuinya..moga adik sue tabah..

sue zainun said... [Reply to comment]

@Falsya thanks..

sue zainun said... [Reply to comment]

@LYAfrina dpt dengar dr suara adik yg lemah tu mmg sedih..thanks Lya..btl setiap yg berlaku ada hikmahnya yg tersendiri

::NureeN:: said... [Reply to comment]

Ya ALLAH, tabahkanlah hatai hambamu ini...
sue kena kuat ya.. sue sedeh adik sue lg sedeh..
apa yg adeq sue rasa nureen dah rasa masa preggy 1st bb dlu, bb boy 4bln cukup sifat, tp ituew la ALLAH lebih sygkan dia.. sama jgk air ketuban pecah masa 1st puasa 2007.. betapa luluhnya hati nureen masa tue, dlm pantang hari2 nanges..
InsyaALLAH sue, bg adeq sue rest secukupnya pantang elok2 ikut nasihat doc utk coba 2nd bb k..
nureen dlu gap 100hari & alhamdulillah dpt ellesya....

juelee said... [Reply to comment]

takziah bt adik sue.. sabar bebanyak k..

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

sedihnya.teringat adik nurul kat melaka.harap2 allah lindungi kehamilan dia.n buat sue bertabahlah.semoga allah terus lindungi kamu semua.takziah

MamaEma said... [Reply to comment]

Ya ALLAH, tak tertahan akan rasa sakitnya nanti

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Ya Allah dear.. Ina x tau nak ckp apa.. Adik sue kena tahan wad kat hospital mana?
Sue, kuatkan semangat..
Demi adik..
Sampaikan salam buat adik..
Dugaan Allah tu tanda kasihNYA..
Doa yg mampu ina iring dr sini..
TC yer dear..

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

Ya Allah.. sedihnya.. ni adik sue yang aritu sue kata mengandung luar rahim ke?.. xtau nak ckp pe.. sy pun simpati jugak.. susah hatikan jd gini..

Mama2Q said... [Reply to comment]

moga adik sue tabah ya, insyaAllah ada yang lebih baik buat dia nanti...redhakan...dan doakan dia tabah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...