Wednesday, August 24, 2011

Iftar at Royale Chulan Hotel

    Wauuu lamanya tak berupdate blog nih. Sibuk sangat sampaikan tak sempat nak wat entry dan dah lama jugak la tak berjalan jalan kat blog kawan-kawan. Harini baru nak menyempatkan diri.

     Semalam berbuka puasa di Royale Chulan Hotel dengan keluarga besar syarikat suami. So i sebagai isteri ikut je la kan.MySpace  Makan free katakan. Cam biasa sesi penggambaran mesti ada.  Tapi malangnya gambar sikit saje sebab my Iphone rosak.MySpace Gambar yang ada pon dari Iphone en suami. En suami lak kalo bergambar nih dia tak suka. Tolong tolong amik boleh la. Jangan uwekk ye kalau tengok banyak sangat muka tuan belog. Tuan belog nih memang muka tak malu sikit.

    This year kitorang tak berbuka di luar pon. Tahun ni tahun bersederhana.MySpace





alhamdulillah dina amira suka sangat pakai tudung. Jadi perhatian dia kejap.




semangat tangkap gambar tepi nama companynya.huh



dina amira sibuk menari masa nih dengar irama arab



ada irama padang pasir 



makanan pertama masuk perut. maklum perut melayu 


@Royale Chulan Hotel


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...