Wednesday, August 24, 2011

Iphone rosak

     
MySpace




MySpace





MySpace




MySpace



MySpace


yang tengah tu ler ansetnya



          Rosak sebab terjatuh dan terhentak kat bucu tin biskut amira.Screennya rosak dan xnampak apa2 kat screen tu. Gelap gulita jer tapi bila call boleh lak cuma tak boleh nak angkat ler kalau orang call.Sedihnya. Belum bayor lagi pon duit beli henpon nih. Utang ngan en suami. Yang si anak pon tak leh tengok ibunya pegang henpon skit, mesti tak bagi. Almaklum ler tak dapat perhatian.MySpace si ibu ni dahla tak biasa pakai henpon canggih2. Dulu pakai henpon yg baling ke dinding tapi yang tu takpe sb baling camne pon leh pakai lagi.



TETAPI AKHIRNYA..taraaaaaMySpace en suami g baiki kat  iPhone Repair KL , 



dah boleh guna. Sib baik tak kena caj apa2. Brother tu kata xde kerosakan yang teruk cuma touchscreennya tak rapat. So terima kasih kat Iphone repair KL tuh ngan en suami yang pegi senyap2. Surprise.MySpace

        Sesape yang ada rosak Iphone tu leh la hantar kat kedainya.Alamatnya F34A, 1st Floor, Centrepoint Mall, 47800 Petaling Jaya, Malaysia, dibuka Mon-Sat 10 am-10pm, Saturday 12pm-8pm. Kalo nak like buleh juger kat facebook iPhone Repair KL. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...