Friday, February 15, 2013

Thanks Dear...Samsung Note II

Alhamdulillah


                        Alkisahnya Iphone 3G yang lama tu dah hang..sedih tau..lama jugaklah pakai handphone tu..dalam tu banyak gambar-gambar family..tak sempat nak ambil..dah tak bley on dah phone tu..wat tukun jelah ..sobsobsob


                        Terima kasih pada en asben yang sudi membeli dan memberi..tujuan utama pilih sebab cameranya cantik..nak beli DSLR/Samsung Galaxy Camera tak mampu lagi..dapat yang ini pun dah cukup
hihihihi..yang penting boleh snap-snap gambar anak-anak..function lain saya tak mo tau...boleh gituuuuu?....

                                 Tapi yang tak bestnya dok terkial-kial lagi mensettingkan apa yang patut..kejap tak boleh buat video call, kejap tak boleh YM, kejap tak boleh connect..haiyaaaa itulah nak sangat kan pakai canggih manggih ni sedangkan dok rabun IT..Aritu siap asben membebel lagi tuh sebab tak angkat phone..bukan tak nak angkat tapi tak reti angkat..tekniknya lain sikit..bukan cam phone biasa..hahaha..




8 comments:

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

kan..gn hp yg biase2 lg senang tp nnti ssh lak nk online di mane2..hihihi

Nafira usof said... [Reply to comment]

wahhh.. bestnye~ dapat note 2!

::NureeN:: said... [Reply to comment]

wahhh... best2...
nureen pon bab phone2 mcm ni lemah jgk hehehe...
abah nureen pon baru beli, blk ja kg dok jelajah phone dia hehee

Falsya said... [Reply to comment]

phewitttt....hehehe...itu laaa..kakak kite pakai note11 jugak..bile tgk die angkat kol siap ade gaya lagi..mcm kene buat ala2 curve..hehhe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply to comment]

wah beshnye..Note II

gambar dr smartphone mmg puashati..cantik x pyh pakai camera lg dah..

fieda said... [Reply to comment]

wah...bestnyer..

mama leen said... [Reply to comment]

hehe sama la kita.. mula2 guna henpon hasben taktau nak jawap kol mcmna.. nak tnya malu.. nanti dia gelak

QasehnyaRania said... [Reply to comment]

best2..rejeki tu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...