Wednesday, September 5, 2012

Oh No! takde gambar raya tahun ni..



Gambar raya?
oh tidakkkk...
tak tahulah boleh dikategorikan ini gambar raya ke bukan
nguahnguahnguah..
ada seseorang yang hilang di situ :p

baju raya?
pon xde
rembat jer mana yang ada (baju kurung dah xmuat)
sudahnya baju ini jer kupakai
hehe


time nih nak balik semula ke KL...jenuh dipujuk baru mau..hihi..alasannya abg dah bambam la raya nih..kekeke..bambam pon kalau ada orang dah sayang takpe..kan kan kan.. :)


tuan belog tengah "rajin"..so kena up satu jer gambar..:p




**tiap kali nak update belog tangan mesti jadi berat..

tak tahulah kenapa..hukhuk :(
kalau nak diikutkan masa tu ada jer terluang..

**tapi yang pasti no idea nak menulis..

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said... [Reply to comment]

gamabr ni pun okey jugak :)

Wanieys said... [Reply to comment]

satu pun xper..lama sue x online ...sihat jer kan :)

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

comey nye mak buyung~ naik seri kat muka~

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

sue pekabo.. lama xupdate ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

okela dr tadak langsung..
kite pon sama, tadak yg proper.. heheh

re: bedak tu rm65 skali postage..
berminat gitau la yer.. heheh

Che Rosliza Che mat said... [Reply to comment]

Lama CR tak singgah sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...