Thursday, June 14, 2012

new picture??
hehehe
pucatnya muka saya kan ..hukhuk
kemalasan melanda..nak tepek bedak pun dah malas tahap gaban dah
sib baik muka tak naik sawang cam blog yang bersawang ni
ntah-ntah lelabah pun banyak..
haha kena wat spot check lepas ni nih..:p


18 comments:

teratak hati said... [Reply to comment]

Kdg2 mmg mls nk tepek bedak kn..

sueshe said... [Reply to comment]

lame nye xtgk sue...hihi..mn pegi dear..lame xberupdate neh..

Zie said... [Reply to comment]

Tapi masih comey....dah berapa buln sue?

LYAfrina said... [Reply to comment]

salam sue...
kohi sweet,.. dh nmk perut tu

izan mama mia said... [Reply to comment]

hai sue,..wah dah nampak perut, berapa bulan dah ni?.
blog pun dah berwajah baru, cantik lor...
lama dah tak baca cerita sue,....

fieda said... [Reply to comment]

hahaha...sue dh nmpk perut..take care ye..

Wanieys said... [Reply to comment]

dh nmpak perut...comel jer :))

cweet pinky said... [Reply to comment]

CP pown salu malas nak mekap , hahaha , selaen jimat bedak , dapat gak bagi peluang mukerr bernafas dengan lebih bebas , hahaha ~

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

TQ follow mak jemah....nama blog sama jaa...kikikikiki....

eB said... [Reply to comment]

5 bulan dh kan? x perlah sok2 psg bdn balik. musti cam anak dara... skarang pn natural beauty :)

Falsya said... [Reply to comment]

comelnye sue bile pregnant...take care okayh sue..

::NureeN:: said... [Reply to comment]

lama jgk nureen x singgah cini kan.. dh nmpk perut sue.. dh brapa bulan ya? t c k...

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

comelnye ibu mengandung nih..:)

Marya Yusof said... [Reply to comment]

As salam Sue,

Still comel lg, saya dulu lg pucat melampau2... Rupa2nya penangan bb boy! hik3... Take care :))

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

sy pun kdg2 mcm sue gak.. mls nak tempek apa2 dah kat muka... nak keluar, pakai tudung je.. hihii

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

lama tknmpk sue..3 bulan xnmpk lg perut tu..hihi

Che Rosliza Che mat said... [Reply to comment]

Hai! sue...lama tak singgah sini...

fieda said... [Reply to comment]

hai sue...wah terubat rindu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...