Thursday, September 26, 2013

Dulu-Dulu lah sangat..

Assalamualaikum

Tengah rancak dok scroll Facebook time lunch tadi tetiba terjumpa gambar lama. Masa nih tengah preggy si azzalia tak sampai sebulan. Tak nampak perut lagi time nih..hehe. Sekarang azzalia dah 10 bulan. hoho dekat setahun jugak la ye

Acctually masa nih abang yang ke dua kahwin. Paling bestnya dalam 6 orang adik beradik yang dah kawin cuma kenduri abang yang ni jelah kami sedondon colour tema dengan pengantin. Masa saya kahwin pun tak sedondon..uwaaa..tak aci betul! Nak sanding sekali lagilah ngan en asben...hahaha

Seingat saya belum pernah lagi kan saya kongsikan gambar-gambar saya satu family. Okeh jum saya kenalkan.. Opsss semua dah kahwin yer..not available..


 okey.. ini abang saya yang sulung. Zulkifli (pak Long) Isterinya(Nur Shazarida) sama umur ngan saya dan sebagai adik ipar yang baik kenalah saya panggil kakak..kikiki.. baiklah sangatttt..Dah dua orang anak. Yang sulung dah 6 tahun Nur Cinta Alya Batrisya namanya. Yang kedua dah dua tahun lebih Nur Cinta Alya Darwisyah. Yang ketiga?opsss saya tak tau :p Menetap di Ipoh






Haha ini abang ketiga saya yang tak boleh blah.. sebab suka nangis masa kecik-kecik. Bukan saya cakap.Mak yang bagitau..Mohamad Azaman (Pak Lang) umur dlm 30 an..Dah kawin juga. Isteri orang Kelantan ( Kak Hasniza) tapi diorang menetap di Sabah sebab Pak Lang keje TLDM. Isterinya cikgu kat sanalah. Anak dua. Cucu lelaki dalam keluarga Zainun setakat ini. Mohd Amir Hazim 5 tahun dan Amni Aisyah 3 tahun lebih.

Abang kedua si pengantin nih ye. Pak Lang ni gatal skit. Amik turn Pak Chor..kahwin dulu..ehehehe.






haaa inilah anak keempat En Zainun. haha. Yang selalu perasan muda sebab paling kecik dalam keluarga walhal pangkat kakak. Masa nih baru anak sorang. Yang kedua masih dalam perut. Menetap? Ishhh KL ler. Suami (Mohamad Kamal) orang Bagan Dato. Ada orang bagan ke sini? mana tau kot2 kenal..:)





 Ini adik saya yang ke lima dalam keluarga. Nur Azizah Zainun bersama suaminya (Ijoy). Ok.sebenarnya xfull sedondon. Diorang lah ni gatal2 badan nak pakai baju biru katanya..eh xdelah.. saje gurau. Takde baju biru kata diorang.Oklah..dimaafkan..hahaha..Bermastautin di Ipoh. 



Ishhh macam panjang sangat pulak membebel harini. Apa kata saya sambung di next entry. :)

7 comments:

Nafira usof said... [Reply to comment]

time kenduri camnih lah boleh kumpul adik beradik kan~
seronok jer~

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

comel sedondon

mama lieyna said... [Reply to comment]

Sesi mari berkenalan eh..hehe... best jugak..baru bleh kenal... tp itula, bukan senang nak ada gambar family masing2 kalau tak ada majlis sebegini kan..

LYAfrina said... [Reply to comment]

Kawen lya dulu kaler hijau.. Sedondon kaler j la... Tona kaler tu ada glap.. Ada cerah... Ramai gak adk beradik sue yr

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

bestnye lengkap sume family berkumpul ye..leh kitorng kenal2 dgn family sue..hehehehee

fieda said... [Reply to comment]

sue ada srg je la ye adik beradik pompuan..

imm said... [Reply to comment]

salam..follow blog ni ye..sudi2 lah jenguk blog saye jugak..terima kasih
http://cikanem.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...