Thursday, July 12, 2012

Jogging di Taman Layang Layang

Assalamualaikum..

Jogging? Heheheee macam la larat sangat nak jogging..nak berjalan bawa perut pon tak larat..kihkihkih..
teman hubby gi jogging sebenarnya..ikutkan azam hubby nak menguruskan apa yang patut..
takpe-takpe kita tengok camne niat niat tu..sebagai isteri saya menyokong 201%..:p
lagipun bila hubby jogging bolehlah saya bawa si basyam nih pusing-pusing tasik, main kat playground
 kemain suka si Amira nih main, sampaikan tak nak balik..
terpaksalah saya mengepau hubby suruh belikan aiskrim
haaa bila dah ada aiskrim tu tak bolehla Amira nak nangis lagi..
satgi ibu ngan ayah pulak yang habiskan..

minggu lepas belum sampai pun 5 minit Amira naik gelongsor yang ada kat situ 
tetiba hujan turun pulak..
apa lagi..berkelibut la semua orang nak balik..
Aiseyman..pulang dengan kehampaan anak ibu..

takpe-takpe minggu nih kalau hubby tak outstation bolehlah pergi lagi..

 @ Taman  Layang Layang, Selayang
sampai-sampai jer terus duduk..penattt.hehee

termenung le pulak




panas pun takpe janji duduk betul2 depan tasik..mmm gambar tasik lupe lak nak tangkap..

 Taman Layang-Layang ni memang sangat luas, sesuai untuk siapa2 yang nak jogging sebab ada laluan khas untuk penjoging-penjoging berjaya..haha..setiap minggu mesti penuh la..hubby sampaikan terpaksa parking kat luar dan jalan kaki masuk ke dalam..mak yung pun terpaksa semput-semput jalan kaki..


**Siapa pernah pergi sini?


 
** berkenaan dengan Jus Delima Gulsan yang saya ceritakan sebelum nih,
saya beli secara online jer dr Penang..saya dengar-dengar kat Alamanda ada jual..
lagi murah dari yang saya dapat..tempat lain saya tak tahulah pula..
saya nih tak rajin shopping dan tak selalu jalan
jadi alternatif terbaik saya adalah beli secara online walaupun agak mahal
dari biasa..kalau ada yang jual tu bolehlah bagitau..nanti saya beli.. :)


8 comments:

izan mama mia said... [Reply to comment]

lama tak bc kisah sue...hrp sue sihat2 saja yer...dah berapa bulan kandungan tuu??>..

fieda said... [Reply to comment]

moga2 sue dan kandungan sihat2 aje..

Wanieys said... [Reply to comment]

line slow xdapat tgk gambar...moga sue dan kandungan baik2 sahaja :)

eB said... [Reply to comment]

sue sht? jus delima tuh utk aper yer?

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

ingatkan mak yong yang joging tadi.. hehehe..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

Haitu smpt makan buah delima je awl pregnant..lps tu payah nkcri..tkpnh Plk thu psl jus delima ni

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

best jugak kan g melepak kat tmpat camni... jongging2.. nanti nak beranak senang :-)

QasehnyaRania said... [Reply to comment]

taman layang2 tak penah p muzium layang-layang pnah la pi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...