Friday, May 30, 2014

Jalan jalan je


Assalamualaikm & Selamat pagi

            2 minggu lepas ada MOM &BABY EXPO di Midvalley.. 16May-18May. Saya pon ambil kesempatan la pergi. Sebelum ni memang teringin sangat nak pergi. Nasib baik la adik perempuan pun memang berniat nak pergi beli barang keperluan anak sulungnya. 

               Memula nak jugak la bawak anak-anak tapi macam payah pulak. Takut diorang tak selesa ramai-ramai. lastly saya pergi sorang.(en asben kerja time nih) Dok dalam kereta dok kena perangat ngan adik dan adik ipar. Maklumla tak pernah keluar tak bawa anak. Memang lain sungguh! hahaha..sabo jelah kan..Emo sungguh saya..hihihi..dok terbayang-bayang la muka si kecik tu ngintai2 dari celah pagar taska..mesti azzalia hairan apsal

             Actually tak beli banyak pun sebab rasa-rasanya kebanyakan barang yang dijual saya dah memang ada. Kalau parent yang baru nak dapat anak sulung atau baru nak dapat baby memang sesuai pergi. Macam-macam ada.Murah pulak tu. Botol Avent separuh harga..Paling ramai orang rasanya dekat booth Fiffy..dahle murah cikk oii..plastik simpan susu berapa hengget ja sekotak..


 my adik ipar memborong sakan..semua barang beli kat Mom & Baby Expo kecuali handbag bininya tu je..hihi..beg yg digalas tu pun penuh dengan barang-barang sebenarnya..

my adik xtau lagi jantina baby..so kebanyakan barang memang 'warna selamat' kecuali ada satu dua je pink..takut kempunan katanya..hihi


                Saya pulak cuma beli baju untuk Azzalia jer..saiz baju untuk kakak takde..maklumla kakak dah besar..kena carik kat mall la senang..


tu diaaa..muka happy adik dapat baju..lapan pasang baju untuk dipakai di rumah..

sedondon ngan kakak..tang seluar jelah mampu..hihi.payah nak carik sedondon..ke saya yang tak pandai nak carik..hehe

2 comments:

Nafira usof said... [Reply to comment]

Banyaknye borong barang bb!!
memang murah ke Sue??

Okeh dah tu.. warna pink.. tetap nampak sedondon 2 badik tuh.. comel~
apsal si kakak tuh x besar2? si adik nampak dh besar sangat pulak.. hehehehe.

sue zainun said... [Reply to comment]

@Nafira usof

hihi kannn kakak xmo membesar..padahal kakak yg makan banyak dr adik..eh tapi adik kecik je sbnrnya kalau tgk real2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...