Tuesday, March 18, 2014

Rezeki

Assalamualaikum..

Rezeki itu milik Allah s.w.t..

                Ikut tahun dah masuk 30 tahun sudah..ikut bulan..belum lagi..Jadi?kita ikut bulan ok..supaya nampak muda sikit..sikit jerrr..jadilah dari takde. Tahun lepas tahun yang sangat mencabar. sibuk+stress..oiii nampak sangat nak bagi alasan ni kenapa tak update belog..**paused**takde sape kisah **paused lagi*

OK..jangan melalut..sebab semalam dah azam nak start balik menerangi semula belog kusam ni..


Ya benar! semakin kita mencintai amalan bersedekah semakian kita murah rezeki.

           Alhamdulillah..bila bercerita bab rezeki , saya dah start join Shaklee..Mesti ramai yang dah tau kebaikan Shaklee kan. Saya sebelum nie memang anti bab-bab suplemen ni sebab kalau makan vitamin jer mulalah kesan tak elok kat diri. Tapi selepas ambil suplemen dari Shaklee kesan baik yang datang.Sejak tu saya jadi pengedar Shaklee. Kalau ada sesiapa yang nak selit order boleh inform saya atau nak order bolehla guna ID saya 1107555. Bila umur dah mencecah paras dewasa ni (tak nak ngaku tua) kita semakin kekurangan nutrisi dan vitamin dalam badan. Bukan setakat tu saja, dapat MENJANA pendapatan sampingan jugak. Dapatla beli seketul dua lipstik.. :p

   
Saya juga ada menjual handsock/socks.Kalau ada yang nak beli bolehla  melalui FB saya http://facebook.com/sanuriazainun  atau akaun Instagram @qisdinashop @sanuriazainun

"Wanita Terbaik Adalah Wanita Yang Tidak Dipandang Dan Tidak Memandang..."
(Saidatina Aisyah)

Indahnya Jika Menutup AURAT DENGAN SEMPURNA...



Yang buruk itu dari saya..Yang baik itu dariNya



Subhanallah..
**With love
Sue Zainun
Shaklee*1107555
@qisdinashop @sanuriazainun





1 comment:

mama maman aka yana said... [Reply to comment]

welcome back... mqma pun lebih kurang jew... blog sendu tanpa update atau blogwalking... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...