Wednesday, March 19, 2014

ESP PROMO MARCH!! BUY 6 FREE 1




1st produk yang membuatkan saya percaya pd shaklee..
Promo Mac 
Buy 6 Free 1!
Free membership! 
Free 1 canister! 
Cash rebate!
Free guidance sambil menjana pendapatan sampingan!
Free konsultansi!*if nak selit order 1 tin pon boleh 
whatsapp/wechat 0162057335
@pm di inbox


**Merupakan MILK BOOSTER pada ibu menyusu (harus keep pumping secara konsisten)
**sumber PROTEIN
**membaiki & menganjalkan kulit
**memberi tenaga
**memperbaiki memori
**produk soya yang bukan GMO dan tidak menjalani proses yang mengurangkan khasiat sebenar soya
**tahan 1 1/2 bulan (3 sudu sehari sahaja)

**Harga biasa Rm 150 tetapi bulan ini ada Promo maka harga lebih rendah dari biasa!!

**PENGALAMAN saya sendiri masa menyusukan azzalia dari lahir sampailah 8bulan..no formula milk..masa tu sangat2 struggle sb asben keje Sabah, baru operation (bersalin secara pembedahan) kena angkut anak2 ke mana sahaja sorang diri (xpandai drive plak tu, jalan kaki ke taska jalan kaki ke opis) but Alhamdulillah dgn bantuan ESP dan dengan izinNya juga saya langsung tak rasa penat..Wallahi..





Syukran
**With love
Sue Zainun
Shaklee 1107555
instagram @qisdinashop @sanuriazainun


Tuesday, March 18, 2014

Rezeki

Assalamualaikum..

Rezeki itu milik Allah s.w.t..

                Ikut tahun dah masuk 30 tahun sudah..ikut bulan..belum lagi..Jadi?kita ikut bulan ok..supaya nampak muda sikit..sikit jerrr..jadilah dari takde. Tahun lepas tahun yang sangat mencabar. sibuk+stress..oiii nampak sangat nak bagi alasan ni kenapa tak update belog..**paused**takde sape kisah **paused lagi*

OK..jangan melalut..sebab semalam dah azam nak start balik menerangi semula belog kusam ni..


Ya benar! semakin kita mencintai amalan bersedekah semakian kita murah rezeki.

           Alhamdulillah..bila bercerita bab rezeki , saya dah start join Shaklee..Mesti ramai yang dah tau kebaikan Shaklee kan. Saya sebelum nie memang anti bab-bab suplemen ni sebab kalau makan vitamin jer mulalah kesan tak elok kat diri. Tapi selepas ambil suplemen dari Shaklee kesan baik yang datang.Sejak tu saya jadi pengedar Shaklee. Kalau ada sesiapa yang nak selit order boleh inform saya atau nak order bolehla guna ID saya 1107555. Bila umur dah mencecah paras dewasa ni (tak nak ngaku tua) kita semakin kekurangan nutrisi dan vitamin dalam badan. Bukan setakat tu saja, dapat MENJANA pendapatan sampingan jugak. Dapatla beli seketul dua lipstik.. :p

   
Saya juga ada menjual handsock/socks.Kalau ada yang nak beli bolehla  melalui FB saya http://facebook.com/sanuriazainun  atau akaun Instagram @qisdinashop @sanuriazainun

"Wanita Terbaik Adalah Wanita Yang Tidak Dipandang Dan Tidak Memandang..."
(Saidatina Aisyah)

Indahnya Jika Menutup AURAT DENGAN SEMPURNA...



Yang buruk itu dari saya..Yang baik itu dariNya



Subhanallah..
**With love
Sue Zainun
Shaklee*1107555
@qisdinashop @sanuriazainun





Monday, March 17, 2014

Bila 'M' merajai diri

Assalamualaikum..

Enam bulan tinggalkan blog xberapa nak ada ni..Harini nak tanam semangat semula..Fiuhhh bolehkah?boleh ke?? haha .Ok kira macam 1st entry.tak tau nak taip apa!

Sambung besok..

Wassalam..

**with love
Sue Zainun <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...